3 tips hvis du vil tilbyde haveservice til andre

//

Har du fået lyst til at lave dit eget firma, hvor du tilbyder haveservice til andre mennesker, kan det være en god idé at følge de tips, som vi giver dig her. På den måde øger du nemlig chancen for at få succes. Der er gode penge at tjene inden for lige netop denne branche, så det er bare med at klø på. Så skal du nok få lavet en succesfuld virksomhed.

Gør det officielt med et CVR nummer

Det kan for det første være en rigtig god idé at gøre det officielt med et CVR nummer. Du kan godt starte ud med dine første jobs uden et CVR nummer, men hvis du har tænkt dig at tjene mere end 50.000 kroner om året, skal du alligevel momsregistreres, og så kommer du ikke uden om et CVR nummer. Det ser også meget mere officielt ud på den måde, og det kan jo være, at det er med til at skaffe nogle flere kunder i butikken.

 

I en haveservice virksomhed kan du jo tilbyde alt fra at plante kirsebærlaurbær til brombær beskæring og så videre.

Lav dit arbejde til tiden

Dernæst kan det være et godt tip at udføre alt dit arbejde til tiden. Der er mange virksomheder inden for denne branche, og langt de fleste mennesker vil bare blive glade for, hvis du kan dukke op til den aftalte tid og udføre arbejdet på den aftalte tid. Så skal du ikke være bange for at tage lidt ekstra for dit arbejde, da det ikke betyder så meget for folk i denne forbindelse. Så længe du bare laver arbejdet til tiden, kan du godt tage en fornuftig pris for dit gode arbejde.

Mund til mund omtale kan få dig langt

Og så skal du ikke være bange for ikke at bruge penge på annoncer på nettet, da du kan komme rigtig langt med god omtalte fra mund til mund. Laver du et godt stykke arbejde for en kunde, kan vedkommende sprede ordet om dig til fem andre, og de kan så gøre det samme. På den måde kan du altså få dig en masse gratis reklame bare ved at gøre dit arbejde godt, da rygtet om din virksomhed vil sprede sig hurtigt, og det er meget bedre reklame for din virksomhed, end alt det du kan købe dig til på nettet eller i aviser.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark