3 tips til dig, der er i tvivl om, hvad du skal kalde dit barn

//

Er du i tvivl om, hvad du skal kalde dit barn? Så findes der heldigvis mange navne, du kan vælge mellem – også selvom det til tider kan gøre det endnu mere besværligt at vælge. Det behøver dog ikke at være nogen hæmsko, for du vil vænne dig til navnet på et tidspunkt, selvom det kan virke mærkeligt i starten. Her følger en række gode råd, du kan gøre brug af.

Skriv forskellige forslag ned

Det kan hjælpe på kreativiteten, hvis du tager en blok og en blyant frem og begynder at skrive navne ned. Du behøver ikke at tænke for meget over, hvad dit barn skal hedde, men i stedet bare skrive de navne, som du godt kan lide, ned. Det gør det nemmere, når du skal vælge navne til dit barn, hvis du har mange valgmuligheder.

Du skal samtidig ikke lægge det store arbejde i at finde navnene. Du kan eksempelvis søge efter de mest populære navne nu og her. Det handler om at vælge de navne, som rent faktisk er nogle, du synes om, og ikke så meget om, hvad der er moderne eller ikke er moderne lige for tiden. Navnet bliver personligt, når dit barn får det.

Samtidig er det en god idé at gøre dig nogle tanker om, hvad du gerne vil give dit barn med videre i livet. Det kan være svært at finde et navn, men du kan finde mange gode navne, hvis du begynder at læse en smule op på deres betydning. Du kan også opkalde dit barn efter et familiemedlem, hvis du har nogle i din familie, som fortjener det.

Vælg de navne, du bedst kan lide

Når du har skrevet en række navne ned, så kan du gå i gang med at udvælge de navne, som du bedst kan lide. Der er mange forskellige navne at vælge mellem, men ikke desto mindre, så handler det om at vælge dem, du synes bedst om. Hvis både du og din partner har skrevet en række navne ned, så kan I begynde at udvælge dem, I bedst kan lide.

Det giver jer mulighed for at nå til enighed senere i udvælgelsesprocessen. Hvis I eksempelvis beslutter jer for, at I hver især skal vælge tre navne, som I synes godt om, så kan I efterfølgende skrive navne ned, som I har valgt. Det efterlader jer med seks navne, som I kan vælge mellem. Du kan finde flere tips her.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark