3 tips til hurtigt internet i sommerhuset

//

Bor du i sommerhus, og vil du meget gerne i gang med at have internet i din bolig, så du også kan være online i de varme måneder, har vi her løsningen til dig.

 

Det behøver ikke at være svært at få godt internet i sommerhuset. Det handler langt hen af vejen bare om, hvilke løsninger du ender med at vælge. Vi hjælper dig godt på vej her.

 

Og apropos at være godt på vej, så husk altid at få et abonnement på SOS vejhjælp, når du køber ny bil.

Få mobilt bredbånd med 5G

Hvis du gerne vil have lynhurtigt trådløst internet i dit sommerhus, kan det være en oplagt mulighed at kigge nærmere på at få dig mobilt bredbånd med 5G. 5G er uden tvivl den hurtigste trådløse forbindelse, du kan få i Danmark, og det er efterhånden blevet muligt at købe abonnementer med netop 5G, så du ikke skal nøjes med 4G netværket.

 

Du kan med fordel tjekke, om det er noget, som CBB kan hjælpe dig med. Derinde har de mange gode produkter inden for telefoni og internet, og der er gode chancer for, at de også kan hjælpe dig med mobilt bredbånd.

Vælg en hurtig router til mobilt bredbånd

Det er dog også vigtigt, at du har en god og hurtig router eller et hurtigt modem til dit mobile bredbånd. Hvis du har 5G på dit SIM-kort, som du skal sætte i din router, men din router ikke er kompatibel med 5G, får du ikke meget ud af den sammensætning.

Derfor er det meget vigtigt, at du får dig en router, der matcher den hastighed, du har i dit abonnement. Er du på 4G netværket, kan der stadig også være stor forskel på, hvor hurtig en hastighed de forskellige routere kan give dig. Nogle kan måske kun give 20 mbit/s, mens andre kan give 100 mbit/s.

Sørg for en høj sikkerhed så andre ikke kan logge på

Sidst, men ikke mindst, er det også en rigtig god idé at sørge for en høj sikkerhed på dit netværk, så andre i dit område ikke kan logge sig på og bruge det.

 

Har du eks. ikke nogen adgangskode på dit internet, er der stor risiko for, at dine naboer eller folk i området logger på netop dit netværk. Og så er de med til at sløve hastigheden ned for dig.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark