3 grunde til at skifte fra flow-tv til streaming

//

Har du gået med tanker om at skifte væk fra flow-tv til streaming i stedet for, men er du stadig ikke helt sikker på, at det er det helt rette valg for dig, kan det være, at vi her kan komme med et par gode grunde til at genoverveje dit valg.

 

Streaming kan for det meste gøre livet meget nemmere. Ligesom det også kan blive nemmere for dig at grille med en Napoleon grill.

Du kan se hvad du vil, når du vil

En af de klare fordele ved at bruge streaming frem for at se flow-tv er jo, at du ikke er afhængig af at skulle se udsendelserne, når de bliver sendt i tv. Du er ikke nødsaget til at sidde klar foran fjernsynet kl. 20.00 for at følge med i din serie.

 

Når du streamer, bestemmer du helt selv, hvornår du har lyst til at se videre på dit program. Du får desuden også adgang til snigpremierer, som gør det muligt for dig at se forud i din serie, hvilket kan være meget rart, hvis du bare ikke kan vente.

Et enormt udvalg af film, serier og underholdning

Dernæst kan du glæde dig til at få adgang til et enormt udvalg af film, serier og underholdning, som du i den grad kan finde på alle de streamingtjenester, vi har adgang til her i landet. Du kan bl.a. se en masse reality på Viaplay, sport på TV2 Play eller hvad med en masse gode Netflix serier?

 

Når du har flow-tv, har du kun adgang til de ting, der bliver i tv lige nu og her. Sådan er det ikke med streaming. Der kan du bare sætte lige netop det program på, som du gerne vil se.

Det kan være billigere end flow-tv

Så må vi heller ikke glemme, at du rent faktisk kan have mulighed for at spare penge ved at skifte væk fra flow-tv. Flow-tv koster jo mange penge efterhånden, især hvis du vil have adgang til alle kanalerne. Den store tv-pakke koster mange hundrede kroner hver eneste måned.

 

Kan du eks. nøjes med en eller to streamingtjenester, kan du jo spare rigtig mange penge hver eneste måned ved at skifte over til dem i stedet for. Her kan det også være godt at være opmærksom på, at det jo er gratis at bruge DR TV, hvor du har adgang til alle DR kanalerne.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark