3 tjenester hvor du kan finde lydbøger og e-bøger

//

Vil du gerne have nem adgang til lydbøger og e-bøger, men er du ikke sikker på, hvor du skal finde dem, har vi her samlet tre tjenester til dig, som du kan kigge nærmere på.

 

Fælles for dem alle er, at du får adgang til tusindvis af titler, og at du har adgang til både e-bøger og lydbøger. Så savner du bare at komme i gang med at læse noget mere i det daglige, eller vil du eks. gerne have noget læsestof med til ferien, uden at du skal slæbe rundt på alle dine bøger, er dette en genial løsning for dig.

 

Mangler du en fotograf Århus, finder du ham nemt online.

Mofibo

Den første tjeneste som du kan tjekke ud er Mofibo, som du sikkert har set reklamer for før på et eller andet tidspunkt. Det var nok den første af sin slags i Danmark, og den har da også taget landet med storm.

 

Store personligheder som Cecilie Frøkjær og Hella Joof har været med til at reklamere for tjenesten, som gør det nemt for dig at få adgang til tusindvis af både e-bøger og gode lydbøger. Og du kan også vælge et familieabonnement, hvis I er flere, der skal deles om samme konto.

Nextory

Et andet godt sted at tjekke ud er appen Nextory, hvor du også finder tusindvis af både e-bøger og lydbøger, som du kan tage med dig overalt. Uanset om du så mangler noget at læse på ferien, i toget eller bare hjemme på sofaen, kan du altså finde rigtig mange forskellige titler inde hos Nextory.

 

Her kan du komme i gang fra kun 79 kroner pr. måned, hvilket i den grad er til at have med at gøre. Du kan klikke dig ind på deres hjemmeside med det samme, hvis du vil vide mere om dem, og hvad de kan tilbyde dig.

Chapter

Her til sidst er det også lige værd at nævne Chapter, som er en af de nyere tjenester på det danske marked. Her har du måske set reklamerne med Paprika Steen, der er blevet frontfigur på denne tjeneste i medierne.

 

Her får du bl.a. mulighed for at få et fleksibelt abonnement, hvor du kan spare penge, hvis du ikke læser særlig mange bøger i en måned. Så behøver du med andre ord ikke at betale fuld pris, hvis der er måneder, hvor du ikke lige får læst nær så mange bøger.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark