Vælg bæredygtige gardiner, der kan holde i mange år

//

Der findes mange måder at indrette et hjem på. Hvor nogle mennesker foretrækker tunge materialer og mørke farver, er andre mere til den lyse og minimalistiske boligindretning. 
Selvom alle mennesker har forskellig indretningssmag, går nogle ting igen fra hjem til hjem. Ingen af os kan leve uden helt basale møbler som senge, kommoder, stole og borde. De fleste af os foretrækker dertil den form for boligindretning, der både er funktionel og æstetisk. Kun de færreste af os kan desuden leve uden gardiner. Og rigtig mange af os vælger gerne persiennerne fra til fordel for stofgardinet. 

Stofgardinets to store fordele 

Et stofgardin har særligt to fordele. Først og fremmest giver stofgardinet dig i stil med persienner mulighed for at lukke verden ude, når du befinder dig i hjemmet. Hvis du bor på landet, er der sandsynligvis et stykke vej til din nabo, og så er det ikke sikkert, at du behøver et stofgardin for at kunne holde dit hjem privat. Men for dem af os, der bor i storbyen og har tætte naboer på alle sider, er et stofgardin essentielt for vores følelse af, at vi kan være i fred derhjemme. 

Et stofgardin har også en æstetisk fordel; som regel er stofgardiner en del pænere end et sæt persienner. Persienner er oftest lavet af plastic, og langt de fleste persienner er enten hvide eller grå. Men når du beslutter dig for at investere i nogle stofgardiner, er der nærmest ikke nogen grænser for dine indretningsmuligheder. Stofgardiner findes nemlig i et væld af forskellige farver og materialer. 

Derfor skal du købe stofgardiner efter mål 

Der findes efterhånden mange danske forhandlere af boligudstyr. Og rigtig mange af dem har også et pænt udvalg af stofgardiner. Dog kan det ofte anbefales, at du styrer uden om de almene forhandlere af boligudstyr og i stedet henvender dig hos en forhandler, der specialiserer sig i stofgardiner. Årsagen er, at de almene forhandlere som regel kun sælger stofgardiner i forhåndsbestemte størrelser. Du kan selvfølgelig være heldig og finde stofgardiner, der passer perfekt til dine vinduespartier. Men i langt de fleste tilfælde, vil du skulle have specialsyet dine stofgardiner for at sikre, at de har de rette mål. 

Du kan købe stofgardiner efter mål online

Har du nu besluttet dig for at købe dine stofgardiner efter mål? Så mangler du blot at finde den rette forhandler. Og så kan du med god grund henvende dig hos arneaksel.dk.  
Arne Aksel specialiserer sig i fremstillingen af stofgardiner til både private og til erhvervskunder, og virksomheden har et kæmpe udvalg af smukke stoffer, som de bruger til gardinerne. De sender dig dertil meget gerne en stofprøve, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilke gardiner der bedst vil klæde dit hjem. 

Dét koster et stofgardin efter mål 

Prisen på et stofgardin efter mål er altid en smule højere forhåndsforhåndslavede stofgardiner. Skal du have lavet mere end ét gardin, kan du derfor godt forberede dig på at skulle af med et par tusinde. Men husk at gardiner, der både er smukke og har de helt rette mål, som regel er alle pengene værd – du skal trods alt se på dem hver dag. 
 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark