Hvor mange jakkesæt har du brug for?

//

Jo mere professionel du bliver inde for dit erhverv, jo vigtigere bliver det at skille sig ud og vise, at man er seriøst omkring, det du laver. Det kræver derfor at du hæver din stil fra det afslappede tøj til noget mere seriøst. En god måde at gøre dette, er ved at man skaffer sig et jakkesæt. Men er ét nok? Du får her svaret på, hvor mange jakkesæt du har brug for, for at tage din tøjstil til næste niveau.

 

Din personlige fremtoning en direkte afspejling af dit eget personlige image og dine kvaliteter. Folk danner sig et indtryk af din karakter, personlighed og evner, i løbet af få sekunder, og de bliver ofte til varige meninger. Derfor bliver en ordentlig garderobe – med blandt andet et komplet udvalg af jakkesæt – et vigtigt element for din succes.

 

Uanset om du kun bærer jakkesæt til særlige begivenheder eller om du går i jakkesæt til dagligt, f.eks. grundet dit arbejde, så spekulerer de fleste mænd på, præcis hvor mange jakkesæt man har brug for.

 

Alle gode gange tre

Jakkesæt er en af ​​de dyreste beklædningsgenstande, som mænd køber. Derfor kan det være en god ide at anskaffe sig de rigtige jakkesæt, så du ikke er nødsaget til at skulle investere i flere.

 

Som et aboslut minimum bør du anskaffe dig to jakkesæt. Det skyldes, at jakkesættet har brug for hvile imellem deres brug. Det skal have hvile for at kunne bevare den gode pasform, som det besidder. Derfor skal du have to, så du kan rotere mellem de to. Dette vil også forlænge begge jakkesættenes levetid. Det kan dog være optimalt at anskaffe sig tre jakkesæt, så du har et jakkesæt til enhver begivenhed.

 

Med dette i tankerne er vores grundlæggende anbefaling, at hver mand bør eje minimum tre jakkesæt: et i navy, sort og grå. Med denne kombination har du et jakkesæt, der er velegnet til alle lejligheder. Sort er den mest formelle farve, og de andre er klassiske farver, der matcher et hvert valg af tilbehør i form af slips og lommeklude.

 

Går du i jakkesæt hverdag?

Flere og flere mænd begynder at bære jakkesæt oftere – nogle gør det hver dag. I sådan et tilfælde anbefales forholdet 1:2. For hver dag i ugen, du skal have et jakkesæt på, skal du planlægge at have to jakkesæt i din garderobe. Det betyder, at hvis du bærer et jakkesæt fem dage om ugen, skal du have i alt 10 jakkesæt. Denne regel sikrer, at du ikke bærer det samme jakkesæt mere end to gange på en måned.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark