Sådan skal du bruge shapewear

//

Sådan skal du bruge shapewear

Hvis du er en af dem, der er så heldige at være velsignet med store former, så kan det ofte være et problem at finde tøj, der sidder som det skal på din krop. Du kan heldigvis løse dette problem med shapewear. Shapewear er en effektiv løsning, der strammer kroppen op, så dine former kan vise sig fra sine bedste sider. Det betyder dog ikke, at du taber dig ved at bruge shapewear. Hvis du vil vide, hvad du skal være opmærksom på, når du skal i gang med at bruge shapewear, så giver vi dig tre gode råd, som du kan have i tankerne. Hvis du vil blive klogere på shapewear, så læs med herunder.

Start simpelt

Hvis du er helt ny til shapewear, så kan det være en god ide at starte simpelt ud. Du kan for eksempel starte med at købe et par shapewear trusser, hvis du gerne vil se, hvilken effekt de kan give til dine lår og numse. Godt shapewear undertøj ligger heller ikke i den billige prisklasse, og derfor er det en god ide at købe enkelte stykker ad gangen. 

Komfort og støtte

Shapewear skal selvfølgelig sidde tæt for at give din krop den helt rigtige effekt. Det betyder dog ikke, at det skal være ubehageligt at have på. De første par gange, når du trækker i dit shapewear, vil det føles lidt stramt, men med tiden skal det gerne tilpasse sig til din krop, så det føles mere behageligt at have på. 

Brug den rette størrelse

Det er vigtigt, at du vælger din normale størrelse, når du skal købe shapewear. Hvis det er for småt, så kan du risikere at det giver dig endnu flere deller, end hvis du vælger den rette størrelse. Shapewear er ikke det samme som et korset, og du skal derfor ikke forvente, at det skal være ulideligt at have på. Det skal sidde tæt, men ikke stramt. Det kan også give dig en masse gener, hvis du vælger den forkerte størrelse. Hvis du er i tvivl om din størrelse, så kan du følge størrelsesguides hos de forskellige forhandlere.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark