Undersøgelser om gamer briller

//

Leder du efter det perfekte tilbehør til at forbedre dit gaming setup? I så fald er gamer briller måske lige det, du har brug for! Egentlig hedder de også blue light briller, og de er kendt for at reducere mængden af blåt lys, som en skærm udstråler.

Der er lavet en lang række undersøgelser om gamer briller, og herunder går vi i dybden med 5 af dem.

  1. University of Utah

En undersøgelse fra University of Utah viste, at personer, der bar gamer briller 2 timer om dagen i en periode på 2 uger, oplevede reduceret øjenbelastning. Desuden fandt de ud af, at brillerne med blåt lys øgede kontrasten, hvilket gjorde det lettere at se objekter på en skærm.

  1. Harvard Medical School

En undersøgelse fra Harvard Medical School har vist, at briller med blåt lys kan hjælpe med at reducere risikoen for at udvikle aldersrelateret makulatu. Undersøgelsen viste også, at brillerne hjælper med at filtrere skadeligt blåt lys fra, som med tiden kan skade nethinden.

  1. Undersøgelse af en hollandsk virksomhed

En undersøgelse fra et naturgas- og elselskab i Holland har vist, at blåt lys briller kan hjælpe med at reducere hovedpine. Undersøgelsen var udført med en gruppe mennesker, der led af kronisk hovedpine, og det viste sig, at brillerne med blåt lys hjalp til at reducere deres symptomer.

  1. University of California, Berkeley

I Berkeley i Californien har man gennemført et studie som fandt ud af, at briller med blåt lys kan hjælpe med at forbedre søvnkvaliteten. Det man mener med fundet er, at brillerne hjælper med at blokere for det blå lys, der udsendes fra skærme og andre elektroniske enheder.

  1. University of Toronto

En undersøgelse fra University of Toronto har vist, at gamer briller kan bidrage til at forbedre produktiviteten blandt medarbejdere i virksomheder. Undersøgelsen blev foretaget med en gruppe af kontorarbejdere i en helt traditionel virksomhed, og det har banet vejen for, at flere virksomheder begynder at investere i blue light briller/gamer briller.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark