Sådan får du fat i en kran

//

I mange af byggeriets faser kan der opstå situationer, hvor du har behov for ekstra maskiner, hvis du skal have løst din opgave. En af de maskiner kunne meget vel være en kran. En kran er nemlig garant for både at løfte højt, langt og tungt! Derfor kan den meget vel komme på tale, da et byggeri ikke altid har omgivelser, der er ideelle. F.eks. kan der opstå situationer omkring nybyg, renovering eller tilbygninger, hvor det bliver umuligt at komme over en hæk eller aflæsningen ikke kan ske tilpas tæt på byggeområdet. Her kan en kran være med ti at føre materialerne over hæk, over parkeringsafsnit som umuliggør tilkomsten eller over andre forhindringer.

Sådan får du lejet en kran til din opgave

Når du skal bruge en kran, anbefaler vi dig at kontakte et pålideligt dansk kranfirma. På den måde må du forventes at få den korrekte hjælp til dine opgaver.

Når du kontakter et kranfirma, bør du interessere dig for deres omdømme, beliggenhed og pris.

Omdømmet er vigtigt, da du som forbruger skal have fat i en leverandør, som du kan regne med. Det betyder, at det kan være en fordel at se på de erfaringer, som andre forbrugere har gjort sig med firmaet. Undersøg derfor deres profil online – typisk blot ved at gå på Google og søge efter firmaets navn. Se nu på deres anmeldelser og læs evt. hvad der står skrevet.

I forhold til firmaets beliggenhed, så er det relevant, fordi du skal betale for de timer, som kranen er ude for at hjælpe dig. Her vil en kran 10 kilometer fra din byggeplads selvsagt være hurtigere fremme end en kran 75 kilometer fra din byggeplads. Dermed kan du spare penge alene ved at vælge en leverandør nær dig.

Til sidst er det værd at nævne, at det ofte er en god idé at indhente mere end ét tilbud- Det fortæller dig nemlig, hvad du cirka skal forvente at markedsprisen er, men du kan også bruge tilbuddene til at forhandle med, så du kan få den bedst tænkelige aftale med det rette kranfirma.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark