10 miljøvenlige apps, der kan hjælpe dig med at reducere dit CO2-fodaftryk

//

1. Økocitizen

 

Denne app handler om at hjælpe dig med at reducere dit CO2-fodaftryk. Den giver dig mulighed for at følge dit daglige energiforbrug og dine emissioner og lære om, hvordan du kan reducere din påvirkning.

 

2. Goodzer

 

Goodzer er en app, der hjælper dig med at finde lokale virksomheder, der sælger miljøvenlige produkter. Den giver også tips om, hvordan du kan leve en mere bæredygtig livsstil.

 

3. Green Genie

 

Green Genie er en app, der hjælper dig med at udligne dit CO2-fodaftryk ved at investere i projekter for vedvarende energi. Den giver dig også mulighed for at følge dine fremskridt over tid.

 

4. iRecycle

 

iRecycle er en app, der hjælper dig med at finde lokale genbrugsstationer for en række forskellige materialer. Den giver også tips til, hvordan du kan reducere dit affald.

 

5. Planet Tracker

 

Planet Tracker er en app, der giver dig mulighed for at følge dit CO2-fodaftryk og lære om dit forbrug og dets indvirkning på miljøet. Den giver også tips om, hvordan du kan reducere din påvirkning.

 

6. Recyclebank

 

Recyclebank er en app, der belønner dig for at genbruge. Den giver også tips om, hvordan du kan leve en mere bæredygtig livsstil.

 

7. Reducer dit fodaftryk

 

Reduce Your Footprint er en app, der hjælper dig med at beregne dit CO2-fodaftryk og lære om dit forbrug og dets indvirkning på miljøet. Den giver også tips om, hvordan du kan reducere din påvirkning.

 

8. The Climate Groups MyClimate-app

 

Klimagruppens MyClimate-app handler om at hjælpe dig med at gøre noget ved klimaændringerne. Den giver dig mulighed for at spore dit CO2-fodaftryk og lære om virkningen af dit forbrug. Den giver også tips om, hvordan du kan reducere din påvirkning.

 

9. Den gode indkøbsguide

 

The Good Shopping Guide er en app, der hjælper dig med at finde etiske og bæredygtige produkter. Den giver også tips om, hvordan du kan leve en mere bæredygtig livsstil.

 

10. Tænk beskidt

 

Think Dirty er en app, der giver dig mulighed for at scanne produkter og få mere at vide om deres ingredienser og deres indvirkning på din sundhed og miljøet. Den giver også tips om, hvordan du kan finde sikrere alternativer.

 

Har du netop fået ny mobil, kan du også finde det bedste mobilabonnement her.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark