Teambuilding: Sæsonpræget aktiviteter

//

Planlægningen af et teambuilding arrangement for arbejdspladsen kan være et større projekt at komme igennem. Hvilke aktiviteter passer til medarbejderne? Hvor lang tid skal det vare? Hvordan bliver det til en succes? Vi har samlet nogle forskellige aktiviteter til teambuilding København her i artiklen kategoriseret ud fra sæson.

Forår

Når foråret kommer, byder det ofte til at bruge flere timer udendørs. Derfor er det oplagt at opsøge de udendørs aktiviteter. Besøg blandt andet en klatrepark og se hvor højt I kan komme i træerne. Eller prøv med et spil lasergame, hvor I er delt op i to hold. Det er sjovt, udfordrende og ikke mindst underholdende.

 

Sommer

Hvis man ønsker at lave teambuilding hen over sommeren, er det meget oplagt at komme ud i naturen og nyde den danske sommer på samme tid. I kan samles til et kanoarrangement, hvor I sejler gennem den fine natur, stopper halvvejs og får en god frokost og sejler derefter videre.

Efterår

Når efteråret banker på, er det for de fleste et tegn på indendørs hygge. Man kan blandt andet forsøge sig med et cocktailkursus, hvor man lærer at lave de lækreste drinks. Det kan også være en gin, rom eller vinsmagning, hvor I smager på mange forskellige produkter.

Vinter

Et teambuilding arrangement om vinteren er typisk indendørs. Her er der et utal af muligheder såsom at deltage i et flødebollekursus, og finde ud af hvem der laver de flotteste. Eller konkurrere i hvem der kører bedst eller kører hurtigst på en gokartbane.

Der er et hav af muligheder for forskellige teambuilding aktiviteter, og det handler i sidst ende om hvem der skal deltage i aktiviteterne. Det er derfor vigtigt at kigge på alle deltagerne, og overveje nøje hvad de vil synes, kunne være sjovt, underholdende og ikke mindst oplevelsesrigt. På den måde sikrer man sig at lave en dag med masser af succes.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark