Sådan vælger du den rette gaming PC

//

Det er en sand fornøjelse, når der skal købes en splinterny gaming PC. Ofte kæver det dog, at man sparer sammen for at få den helt rette model – og kan bestille det nye powertower.

Netop fordi der kan være en vis investering i form af kroner og øre på spil, er det naturligvis vigtigt, at man får fingrene i det helt rette isenkram. Men hvordan ved man egentligt, hvilken type gaming computer, man har behov for? Vi forsøger at give svaret her i denne lynguide.

Tænk over dine behov

Man kan få gaming computere i rigtig mange prisklasser. Lige fra 6.000 til den anden side af 30.000 kroner eller endda mere!

Hvad du har brug for, afhænger naturligvis af dine behov. Det nemmeste du kan gøre, er at se på den type spil, som du typisk spiller mest, og så ellers se på, hvad for nogle specifikationer, der er de mest væsentlige.

Det kan dog også være værd at tænke lidt ud i fremtiden. For selvom markedet i øjeblikket dikterer ét behov for f.eks. RAM, CPU og grafik, så er udviklingen altid således, at spilproducenterne hele tiden designer nye spil, der kræver flere ressourcer.

Se fede gaming PC’er her.

Brug en dedikeret forhandler

Det giver ofte rigtig god mening at bruge en dedikeret gaming computer forhandler. Årsagen er, at du her ikke betaler så meget for mærket, men derimod gode specs. Hvad endnu bedre er, så er computermodellerne sammensat af mennesker, der ved, hvad det handler om.

Netop deres viden giver dig også mulighed for at trække på dem og få hjælp. Er det første gang, at du skal købe en gaming PC, vil der uden tvivl være nogle ting, der kan være rart at få afklaret. Her får du typisk god service og kompetent rådgivning, når du henvender dig til en dedikeret forhandler og specialist.

Udnyt muligheden for at konfigurere efter behov

Modsat de større kæders låste rammer, er der hos de dedikerede gaming computer forhandlere ofte langt bedre rammer for at tilpasse de enkelte modeller til dine behov. Mange tilbyder muligheden for at konfigurere delene, så du f.eks. kan vælge en god basismodel – og dertil vælge at få sat en bedre CPU i eller få mere plads o.l.

De dyrere modeller kan oftest også konfigureres, så de også bliver helt efter dine ønsker. På den måde kan du få samlet en rigtig god løsning, der passer til det, du skal bruge den til.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark