Pak gaver ind i cellofan

//

Har du nogensinde tænkt på, hvad du skal gøre med alle de ekstra ruller cellofan efter julen? Hvis du leder efter noget at gøre med dem, hvorfor ikke prøve at pakke gaver ind i cellofan! Cellofan er en fantastisk måde at give dine gaver lidt ekstra flair, og det er også genanvendeligt. Læs videre for at få mere at vide om, hvordan du pakker gaver ind i cellofan. Cellofanposer kan gøre gaven helt særlig.

Klip et stykke cellofan til den ønskede størrelse

Det kan være svært at skære et cellofanark til den perfekte størrelse til dit projekt, men med nogle få enkle trin kan du få det helt rigtigt. Først og fremmest skal du måle de nøjagtige mål, du har brug for – enten med en lineal eller ved at folde cellofanen på midten over det, du vil dække. Når disse mål er fastlagt, skal du bruge enten en saks eller en X-acto-kniv til at klippe forsigtigt langs disse linjer. Når det er gjort, skal du bruge klar emballagebånd eller dobbeltklæbende tape til at fastgøre eventuelle flossede ender af cellofanen og give dit produkt et flot, færdigt udseende. Du kan også bruge cellofanposer, der allerede er passet til i størrelsen.

Placer gaven i midten af cellofanen

En god måde at pifte en gave op på er ved at pakke den ind i cellofan! Start med at skære et stykke cellofan ud, der er stort nok til at dække gaven plus tre-fem centimeter på hver side. Placer gaven midt på cellofanen, og begynd at folde hver side over, og brug klar dobbeltklæbende tape efter behov for at holde hver fold på plads og skabe overlappende kanter. Det eneste, der er tilbage at gøre herefter, er at bruge et gratis bånd eller snor og binde det rundt om gaven på det bredeste sted for at give den et ekstra personligt præg, og voila! Du har lige forvandlet en simpel gave til noget virkelig smukt.

Pak cellofanen rundt om gaven, og sørg for at glatte eventuelle rynker ud

Når du omhyggeligt har valgt den perfekte gave, skal du blot tage et par skridt mere for at gøre den perfekt ved at pakke den ind i cellofan. Det vil ikke blot gøre din gave endnu flottere, men også beskytte den, indtil modtageren tager den ud af emballagen. For at få succes med at vikle cellofanen rundt om gaven skal du sørge for at trække den stramt og glatte eventuelle rynker ud. Det vil give din gave et ekstra løft, når det er tid til at præsentere den!

Bind cellofanen af med et bånd eller en snor

Det behøver ikke at være kedeligt at afslutte en gave med cellofan. Giv din særlige person noget ekstra specielt med et farverigt bånd eller en snor! Uanset om du vælger et elegant satinbånd, et charmerende grosgrainbånd eller en legende snor, så giver det et iøjnefaldende touch, der viser, at du har gjort dig ekstra umage, når du binder cellofanen med en af disse muligheder. Et smukt stykke bånd kan virkelig gøre hele forskellen, når det gælder om at få dine gaver til at se fantastiske og professionelt indpakket ud.

 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark