Hvidt Juletræ

//

I Danmark er det normalt at have et juletræ i stuen i december måned. De fleste danskere vælger at have et grønt juletræ, men der er også mange, der vælger at have et hvidt juletræ. Hvidt juletræ er blevet mere og mere populært de senere år. Mange synes, at det giver en mere rolig og afslappet stemning i stuen. Hvis du overvejer at købe et hvidt juletræ, kan du læse med her.

 

Hvordan vasker man et hvidt juletræ?

Et hvidt juletræ skal have en grundig omgang med støvsuger eller børste, inden det tages i brug. Herefter kan træet skylles grundigt med rent vand for eventuelle rester fra fabrikken. Nogle foretrækker at give træet en tur med vaskemaskine, men dette anbefales ikke, da det kan skade overfladen på træet.

 

Hvordan pyntes et hvidt juletræ?

Det er helt op til den enkelte, hvordan et hvidt juletræ skal pyntes. De fleste foretrækker dog at holde sig til en rolig og afslappet stil, så træet ikke bliver for overpyntet. Et par fine guirlander af perler eller glimmer samt nogle få julekugler er nok til at give træet den helt rigtige julestemning. Husk også at pynte lidt ekstra på toppen af træet – her kan du fx bruge en fin fin julehjerte eller stjerne. 

 

Hvorfor ville man vælge et hvidt fremfor et grønt juletrë?

Der er mange grunde til, at man ville ville ville ville ville ville ville (Burde dette ord gentages?)välge et hvid Juletre istedet for et gront . For det frste synes mange, at det giver en mere rolig og afslappet stemning i stuen. Det kan virke overvaelmende med alt for meget farver , isaer nar man har besoeg . Dernaest er der jo heller ingen regler for , hvor farverigt ens Juletre skal vaere – saa lnge det passer ind i den aeldgamle tradition , saa er det jo helle perfect ! Endelig vil man maaske gerne have sit Juletre til aa gaae i god tid sammen med resten af sin boligindretning . Enkelte personer finder desuden , at netop daekkede blade paetraeer ser meget elegant ud !

 

Konklusion:

Hvis du gaar og overvejer om dit naeste Juletrae skal vaere hvidtkalkede eller ej , saa hoebes denne artikel haeve eventuelle boeger . Du behoever nemlig ikke bekymre dig om rengoering – blot soeg en god sted at opbevare dit trae hen over soelens gang ! Pynt din bolig som vanligvis – husk blot [email protected] naar nuancerne valges , saa dit Trae matcher resten af din boligsaebevaerk . Medmindre du selvfolgelig har lyst til aa starte en ny trend !

 

  Hvis du har bemcerkninger elle sporgsmaal angaaende emnet “hvide traeer” , saa send os endelige en email paa soelensgang@gmailcom . Vi vil glaedelig svare dig sa hurtig vi kan !)

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark