Alt om Bordkalendere: Design, Anvendelser og Valg af Bordkalender

//

Bordkalendere er et populært værktøj til at holde styr på tid, aftaler og vigtige datoer. De er en uundværlig del af mange hjemmekontorer og erhvervskontorer. Denne artikel du dykke dybere ned i, hvad en bordkalender er, de forskellige designs og anvendelser af bordkalendere samt, hvordan du vælger den rigtige bordkalender til dine behov.

Hvad er en Bordkalender?

En bordkalender er en trykt kalender, der er designet til at sidde på et skrivebord eller bord. De kommer oftest i enten ugentlige, månedlige eller årlige format og er typisk præget af sin kompakte størrelse, der gør den nem at have liggende foran på skrivebordet. Bordkalendere kan bruges til en række forskellige formål, herunder planlægning af aftaler, organisering af arbejdsopgaver og til eventuelt at holde styr på vigtige datoer som fødselsdage og jubilæer.

Design og Skræddersyning af Bordkalendere

Bordkalendere kommer i mange forskellige designs og kan skræddersyes til individuelle behov. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, farver, layouts og papirkvalitet. Mange vælger at tilføje personlige billeder eller firmaets logo på kalenderen for at gøre den mere unik, og nogle virksomheder bruger endda disse personaliserede bordkalendere som promotionprodukter.

Personliggørelse af Bordkalender

En anden populær trend er personliggørelse af bordkalendere. Det er muligt at designe en bordkalender med eller uden billeder, og tekst og farver kan nemt personliggøres efter eget ønske. Du kan tilføje citater, motivationstekster eller vigtige begivenheder ved specifikke datoer. 

Valg af Bordkalender

Når du vælger en bordkalender, er det vigtigt at tage højde for dens formål. Skal kalenderen bruges privat eller professionelt? Har du brug for en helårs kalender, eller foretrækker du en månedlig eller ugentligt? Er der plads på dit skrivebord, eller skal kalenderen være mindre? Ved at tage højde for disse faktorer, kan du lettere finde en bordkalender, der passer perfekt til dit behov.

 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark