Sådan bliver du konkurrencedygtig på det online marked

//

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er en meget stor konkurrence online. Det skyder op med den ene webshop efter den anden, og det kan derfor være svært at skille sig ud og blive den foretrukne platform. Hvis det er noget, du oplever, og du gerne vil sikre, at du er en attraktiv leverandør af det produkt eller den ydelse, du forhandler, så er der dog én ting, der kan sikre dig et markant bedre ståsted.

Og det har noget at gøre med dit ordre- og forsendelsesflow.

Få loyale kunder

Det er nemlig vigtigt, at dine kunder oplever, at de betjenes både hurtigt og gnidningsfrit på din webshop. Derudover skal det være let for dem at handle hos dig. Det betyder, at de skal blive præsenteret for flere betalingsmuligheder og foretrukne transportører, så de gives en frihed til at vælge de løsninger, der passer dem bedst, og som de personligt har de bedste erfaringer med.

Derudover skal det være simpelt for dem at returnere en vare, da netop den viden giver dem en tryghed i at handle hos dig.

Det betyder, at du kan sikre både tilbagevendende og loyale kunder ved at have styr på dit flow.

Den rette logistikplatform

Og det gælder selvfølgelig også i forhold til de interne processer. For med et godt ordre- og forsendelsesflow fra en god logostikplatform, er der mange af dine daglige processer, der automatiseres og dermed effektiviseres. Det betyder, at du kan få frigivet nogle hænder samtidig med, at graden af menneskelige fejl daler.

Du kan derfor i stedet fokusere på at forhandle gode aftaler hjem med leverandører og transportere, at få styr på din kundeservice og i det hele taget af holde styr på alt din data og dokumentation, netop fordi du ved, at hele din ordre- og forsendelsessproces kører, som den skal.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark