Bæredygtig flytte

//

Går man meget op i miljøet og bæredygtighed, så kan det være en større opgave at skulle flytte. Om det så er erhvervsflytning eller privat, så er selve flytningen stadig den samme. Der skal en bil og noget brændstof til i langt de fleste tilfælde. Dog kan man sagtens stadig gøre en masse ting klar, for at flytningen bliver mere bæredygtig. Vi kigger i denne artikel på nogle tiltag man kan gøre, for miljøets skyld. 

 

Planlægning

En god oversigt, kan gøre flytningen meget mere gnidningsfrit. Det kræver at man har sat sig ind i hele processen og ved hvad der skal flyttes og hvornår. En solid planlægning kan derfor gøre din flytning meget mere bæredygtig, for på denne måde kan den gå hurtigere, og derved kan man skære en del ned på transporten. Det kan også være en god ide at finde et flyttefirma der har styr på deres ting. 

 

Nedpakning

Som hovedregel når man skal flytte, så kan det være en super god ide at i god tid starte sin nedpakning. På den måde kan man spare en masse tid og potentiel transport på sine genstande. Man kan altid starte med at pakke de mindre nødvendige ting ned, så de står klar til selve dagen. Det vil i bund og grund spare penge og tid, hvilket i længden også skåner miljøet.

 

Flytning

Når dagen endelig kommer, og flyttefirmaet dukker op kan det være en rigtig god ide at gennemgå hele planen med dem. På denne måde kan de få al den information omkring dine genstande de skal bruge. Herpå kan de også stille tingene rigtigt fra start af, så du også sparer på udpakningen. Ved at have så meget som muligt pakket ned inden, sparer du tid og transport fra a til b. Mindre transport er lig med mindre brændstofforbrug og skåner derfor miljøet, samt din og flyttemændenes tid. 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark