Centralstøvsuger af højeste kvalitet

//

3 gode grunde til at integrere en centralstøvsuger i produktionen

En centralstøvsuger er til for at gøre hverdagen og rengøringen nemmere i produktionen. I et produktionsmiljø skabes der ofte mange støvpartikler og småt restaffald, som bør fjernes for at undgå at medarbejderne kommer til at glide i det. Få gode grunde til at vælge en centralstøvsuger herunder.

  1. En centralstøvsuger skaber et sundere arbejdsmiljø

I en produktion skabes der ofte mange støvpartikler og småt restaffald, som bør fjernes for at undgå risikoen for at medarbejderne falder og glider i det. Støvpartikler bør fjernes jævnligt for at minimere inhalering af disse. Fordelen ved en centralstøvsuger er at den, den gamle luft ikke pustes tilbage i rummet, hvor der fortsat kan være støvpartikler i. Derfor er denne type centralstøvsuger yderst effektiv til den daglige rengøring i produktionen.

  1. Høj komfort

Med et integreret centralstøvsugeranlæg i produktionen, bliver det meget nemmere at holde et højt niveau for rengøring. En integreret støvsuger er essentiel at have i enhver produktion, som udleder mange støvpartikler, savsmuld, mindre træstykker med mere. Den er nem og fleksibel at have med rundt i produktionen, da motoren ikke skal slæbes med rundt.

  1. Høj ydeevne

Et centralstøvsugersystem er lavet til at klare selv de mest udfordrende opgaver inden for rengøring, som det kræves på en arbejdsplads, hvor der er meget restaffald. Man bør være opmærksom på at der findes mange forskellige typer centralstøvsugeranlæg, hvor kvaliteten kan variere. Vær derfor opmærksom på jeres behov, og få sparring hos professionelle for at klarlægge udformning og krav til centralstøvsugeranlægget.

Få proffesionel rådgivning hos Flexair

Flexair er specialiserede i at udarbejde og tilpasse centralstøvsugere i høj kvalitet, som passer til virksomhedens behov. En centralstøvsuger fra Flexair er i stand til at klare de mest udfordrende opgaver med rengøring. Hent vejledning og sparring for at få hjælp til at finde en løsning til jeres specifikke behov.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark