Clip in extension

//

Hvad er clip in extensions

Clip in extensions er, den hurtigste måde du kan opnå længde og fylde I eget hår, på uden, at skulle gå til en salon og betale penge for en påsætning. Derfor er clip in extensions også den mest økonomiske måde, at få længde og fylde i eget hår. Det er en type indenfor extensions som du selv klipser i eget hår når du har lyst og anvendes ofte til festlige lejligheder hvor du ønsker, at gøre lidt ekstra ud af dig selv.  Påsætningen tager 5 minutter når du først kommer ind i rutinen. Clip in extensions er især meget brugte og populære til bruden der ønsker ekstra hår til en større opsætning eller flotte store krøller. 

Når du køber clip in extensions skal du købe ægte remy hår, så er du sikker på, at håret kan tåle varme og det kan glattes og krølles som dit eget hår. Håret holder også i længere tid når det er remy hår. Ægte remy clip in extensions kan du købe hos Extend Your Beauty.

Kan man sove med clip in extensions?

Det anbefales ikke, at sove med clip in extensions da der sidder metal clips på banerne og derved kan slide på dit hår når du ligger uroligt om natten. 

Skader clip in extensions mit eget hår?

Clip in extensions er ikke egnet til, at have påsat hver dag. Der er syet metal clips på som kan risikerer, at knække dit eget hår hvis du anvender det hver eneste dag. Clip in extensions er lavet til festlige lejligheder og ikke hverdagsbrug, ønsker du mere permanente extensions, er der mange andre metoder du kan anvende og få påsat. 

Kan man anvende clip in extensions i tyndt hår

Du kan godt bruge clip in extensions i tyndt hår men det er vigtigt, at du får dem påsat korrekt ellers vil de blot glide ud. Du kan med fordel toupere håret inde ved hovedbunden, der hvor du vil påsatte en bane og derefter komme lidt hårlak på dit eget hår og sætte clipsene fast heri. 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark