Dansk Køkkenfornyelse

//

Skal i have et nyt køkken? renovere dit køkken i stedet for at købe et helt nyt køkken og spar penge samt være god med miljøet. Køkkenfornyelse skåner naturen.

Der bliver tilbudt alverdens løsninger indenfor køkkenrenovering, om man mangler et helt nyt køkken, eller har et køkken der er gammelt og trænger til fornyelse og omstrukturering. Eller skal man bruge nye skabe, overflader eller låger, så er renoveringen vejen frem. Der kan laves alle fronter (låger, skuffefronter, gavle og tilpasninger) på mål efter jeres allerede eksisterende skabe. På denne måde skåner man også miljøet og naturen.

Der er ingen tvivl, om at en af de største trends i vores tid er bæredytighed. Oftest føler man at det enkelte individ ikke kan gøre en forskel, men man skal huske mange vække små giver som bekendt en større å.
Selv om de færreste af os mennesker ikke vil kunne mærke en bedre mavefornemmelse når man bevidst forsøger at vælge bæredygtighed også når man skal vælge et nyt køkken. Man kan være bevidst om at måden de elementer du køber bliver produceret og behandlet.
 
Man kan i stedet for at bygge et helt nyt køkken fra bunden af, kan man sagtens nøjes med en køkkenfornyelse.
Man kan overveje i overvejelsensfasen, hvor ofte man syntes det er bæredygtigt at skifte køkken, og om det er hele  sit køkken man vil skifte eller kun låger, der skal skiftes.
 
Man kan også overveje de materialer. Er de holdbare og kan det holde i mange år. Ud over det er farvevalg også ideelt at tænke over. Oftest er det en god ide at gå med farver der altid er på mode. Man kan måske vælge neutrale farver, som du kan style efter tidens tendenser.
 

Fordele ved køkkenfornyelse kontra nyt køkken

  • Montering på kun 1 dag
  • Meget billigere, da du har alle skabene i forvejen og installationerne i forvejen
  • Køkkenfornyelse kan tilpasses alle køkkener
  • Nem måde at skifte til det du vil have (låger/skuffer e.l.)

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark