Den miljøbevidste smykkedesigner

//

Der er mange smykkedesignere, der i dag tager hensyn til miljøet, når de designer nye smykker. Det betyder, at de tænker over, hvilke materialer der bliver brugt, og hvordan der kan gøres mindre skade på miljøet.

En af de miljøbevidste smykkedesignere er Polar Jewelry, der designer smukke og miljøvenlige smykker. Polar lægger vægt på at bruge genbrugsmaterialer til at lave smykkerne, og på den måde bliver der ikke skabt unødvendigt affald.

Materialerne til Polar Jewerly smykker kommer fra bæredygtige kilder, som bambuskoraller, og de støtter direkte foreningen grønlandske børn (FGB) og derfra har de også fået navnet ”Polar Jewelry”.

Deres mission er at gøre verden til et bedre sted at leve, og det gør de ved at lave smykker af genbrugsmaterialer. Samtidig støtter de også op om forskellige miljøprojekter og socialøkonomiske projekter rundt om i verden.

Deres unikke materialer

Alle deres smykker er fremstillet i hånden og er lavet af det fineste 925 sterlingsølv og med 22 karat guld- eller rhodiumbelægning blandet med naturlige ferskvandsperler og røde bambuskoraller.

Ideen til at bruge bambuskoraller opstod, da de ville finde et materiale, der kunne bruges igen og igen. De ville have et materiale, der ikke bare kunne genbruges, men også et materiale, der ville blive pænere for hver gang, det blev brugt.

Smykkerne fra Polar Jewelry er altså miljøvenlige og unikke, og det er der mange, der sætter pris på.

Polar’s tilknytning til Grønland og FGB

Polar Jewelry støtter op om en række forskellige projekter rundt om i verden, og det er blandt andet Grønland og FGB, der er to af de projekter, de støtter.

FGB er en forening for grønlandske børn, og deres mission er at hjælpe grønlandske børn i nød. De hjælper blandt andet børn, der er syge, familier der har det svært økonomisk, og børn der har mistet en af deres forældre.

Polar Jewelry støtter op om denne forening ved at donere en del af overskuddet til FGB. På den måde kan de hjælpe endnu flere børn i Grønland.

Vælg Polar Jewelry hvis du ønsker et miljøvenligt og unikt smykke

Hvis du ønsker et smykke, der er miljøvenligt og unikt, så er Polar Jewelry et godt valg. Deres smykker er lavet af genbrugsmaterialer, og de støtter op om forskellige sociale og miljømæssige projekter.

Polar Jewelry laver både smykker til mænd og kvinder, og der er noget for enhver smag. Du kan finde deres udvalg af smykker hos Viclara.dk.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark