Derfor bør du vælge en afbudsrejse når du skal på ferie

//

Efter et par år med besværlige rejsevilkår higer mange nu efter at komme afsted ferie til varmere luftlag. Men priserne stiger og stiger, og derfor har du måske ikke planlagt den store sommerferie i år. Eller det kan være, at du ikke ønsker at planlægge, men bare vil rejse mere spontant.

Kan du nikke genkendende til noget af det, så er afbudsrejser en perfekt løsning for dig. Bliv klogere på hvorfor i denne artikel.

Du sparer penge på afbudsrejser

Afbudsrejser betyder, at en rejse bliver aflyst f.eks. pga. sygdom, eller at rejsebureauet ikke har fået en rejse udsolgt. Fordi aflysningen typisk sker meget kort tid før afrejse, bliver bureauet nødt til at gøre rejsen meget billig, så de kan nå at få den solgt.

En af de helt store grunde til, at afbudsrejser er så populære, er altså de mange penge, der kan spares i forhold til en rejse, som bestilles flere måneder før afrejse.

Du kan således nyde godt af at have flere penge mellem hænderne med billige afbudsrejser.

Store fordele for dig der kan lide at være spontan

Ofte ligger der en del planlægning bag en rejse, men mange synes, at magien ved at rejse forsvinder ved for meget planlægning. At tage på en afbudsrejse er præget af spontanitet og fleksibilitet, da afrejsetidspunktet ofte kun ligger nogle få dage efter bestillingen. Med afbudsrejser er det stort set umuligt at planlægge noget i forvejen, da de er “last minute”. 

Desuden kan du bestille afbudsrejser hele året, så du altid kan komme på ferie, når det passer dig. Rejserne er derfor perfekte, hvis du ikke ønsker at holde ferie på et bestemt tidspunkt eller et bestemt sted, men hellere vil se, hvad tiden bringer af dejlige feriesteder.

Du kan komme til mange forskellige destinationer

Hvis du gerne vil opleve nye feriedestinationer, er en afbudsrejse et oplagt valg. Her ved du nemlig aldrig helt, hvor du kan havne i verden, da listen over lande og steder hele tiden ændrer sig. Du kan derfor være heldig at finde en rejse til et sted, du længe har ønsket at komme til, til spotpris.

Har du mod på lidt af hvert, kan du også bestille en uspecificeret afbudsrejse. Her ved du ikke, hvilket hotel du havner på, før du ankommer. Du kan på den måde være heldig at ramme en guldmine i form af et luksushotel – men det kræver is i maven!

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark