Er du igang med grøn omstilling? Så tænk på at bruge magneter!

//

Mange virksomheder er igang med grøn omstilling, og det kan være mange ting: alt fra indpakning og sortering til logistik, der kan gøres på en mere miljørigtig måde.

Men husker du at optimere med magneter?

Magneter holder deres magnetisme i 80 år, hvis ikke de udsættes for store temperaturudsving og hårde slag, og de kan bruges i op til 100 år, før de mister deres magnetisme helt. Derfor giver det god mening at tænke magneter før tape og velcro, da det kan genbruges år efter år.

Din kontortavle er et godt sted at starte

De fleste kontorer er rigtig gode til at bruge tape, Post-its o.lign., men det giver en masse affald, der kan undgås ved at tænke magnetløsninger i stedet.

Brug f.eks. MagNotes i stedet for Post-its. Udgiften til 1 pakke Post-its og 1 pakke MagNotes er ofte den samme. Men du kan bruge MagNotes i mange år, fordi du kan skrive og viske ud igen og igen, så ROI’en på en pakke MagNotes er ofte under 1 år på et kontor, alt efter hvor mange I skal bruge.

Derudover bruger mange laminering af informationer for at passe på dem. Men efter endt brug kan lamineringen ikke genbruges, og her bør du tjekke magnetlommer ud. Og derfor har du samme case her: ROI er hurtig.

Så udover at sikre en grønnere omstilling af virksomheden, giver det også rigtig god mening økonomisk. For det er ikke altid nemt og billigt at lave den grønne omstilling, men dét er det med magneter.

Kontakt mig gerne for at sammensætte en løsning, der passer til jer. Og vi kan ikke kun hjælpe med magneter til kontoret. Vi har også magneter til lager og produktion, og vi har mere end 10 års erfaring med at rådgive virksomheder i at bruge magneter til at optimere deres hverdag og bundlinje.

Magnet-Mia, maj 2024

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark