Få et overblik over din virksomheds påvirkning på klimaet og miljøet

//

Har du en virksomhed, kan det i disse tider være særligt aktuelt at finde ud af, hvad virksomhedens påvirkning på klima og miljø egentlig er. Vi lever nemlig i en tid, hvor det er vigtigt at tage højde for disse faktorer, så man kan gå ind og ændre dem, hvis påvirkningen er for stor. Den har betydning for vores fremtid, og vi er nødt til at agere og handle nu, før det er for sent.

Med miljørapportering fra Anette Hansen Consult kan du få kortlagt din virksomheds miljøpåvirkning. Det er særligt smart, da det er en vanskelig opgave at varetage på egen hånd. Det er teknisk at gå til. Når du får hjælp til det på denne måde, får du en specifik og detaljeret rapport, der uddybende viser dig og forklarer dig, på hvilke områder din virksomhed har påvirkning på klima og miljø. Du kan desuden få hjælp til, hvordan du kan ændre det til det bedre, hvis du ønsker dette. I dag bliver virksomheder i høj grad vurderet på deres påvirkning på klima og miljø. Er denne påvirkning meget negativ, vil det ligeledes have et meget negativt aftryk på virksomheden. Og det er noget, man for alt i verden bør forsøge at undgå.

Hvorfor er det vigtigt?

At have en lav påvirkning på klima og miljø er vigtigt, på baggrund af flere forskellige faktorer. Først og fremmest kan du bedre overleve som virksomhed, da flere ganske enkelt vælger netop dig, hvis du viser, at du aktivt gør noget for at nedsætte påvirkning og det negative aftryk på klima og miljø. Det viser, at du tænker på vores jord og bekymrer dig om fremtiden, og det vil samarbejdspartnere såvel som kunder meget gerne bruge penge på indirekte ved at støtte dig.

Det er desuden også vigtigt, absolut ikke mindst, da vi står over for en kæmpe stor opgave – at redde vores smukke jord i forhold til klimaforandringer. Det går desværre den forkerte vej, og sandsynligheden for at kunne vende den dårlige udvikling, bliver med tiden hurtigt mindre og mindre. Vi er alle på hver vores måde derfor nødt til at gøre noget og at handle aktivt. Det er naturligvis også nødvendigt at det bliver gjort oppefra via politiske krav. Det er desværre ikke noget, vi kan læne os tilbage og vente på. Etablerede virksomheder er nogle af dem, der kan sætte et positivt eksempel i kampen, og vise samfundet, at de gør noget for den positive forskel.

Vi skal tænke på fremtiden?

Så ja, vi skal i den grad tænke på fremtiden – vi er afhængige af den for at kunne overleve. Desværre siger mange statistikker aktuelt, at vi har en dyster fremtid at se frem til, og det er udelukkende på grund af den måde, vi aktuelt handler og agerer på. Det er derfor muligt at stoppe – hvis altså vi vil, og nogle af de største virksomheder er også dem, der er skyld i et meget negativt forbrugsmønster, hvor forbrugerne køber varer, der i princippet er unødvendige, og som produceres helt overdrevet med en meget negativ påvirkning på klima og miljø til følge.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark