Få Frugtordning på arbejdspladsen i FrugtKurve og FrugtKasser

//

Leder du efter en måde at forbedre dine medarbejderes sundhed og velvære på? Hvorfor ikke indføre en frugtordning på arbejdspladsen? En nylig undersøgelse viste, at de, der deltog i en sådan ordning, havde et bedre mentalt helbred, et lavere blodtryk og var mindre tilbøjelige til at være overvægtige eller fede. I denne omfattende guide vil vi diskutere de mange fordele ved at indføre en frugtordning på arbejdspladsen. I denne artikel kan du læse om nogle af de mange potentielle fordele ved at indføre en frugtordning på arbejdspladsen. Der er mange at komme efter – og også flere end vi nævner i denne artikel. Alene dem, vi nævner, er nok grund til seriøst at overveje en frugtkasse.

En frugtordning på arbejdspladsen kan have mange fordele for medarbejderne, herunder forbedret mental sundhed, lavere blodtryk og mindre risiko for overvægt og fedme. Desuden kan en frugtordning også fremme sunde spisevaner og bidrage til at reducere antallet af sygedage hos medarbejderne.

Overvej dette

Hvis du overvejer at indføre en frugtordning på arbejdspladsen, er der et par ting, du skal overveje. For det første skal du finde en leverandør, der kan levere frisk frugt dagligt. Firma Frugtordning med årstidernes firmafrugt kan her være en løsning. Du skal også beslutte, hvordan ordningen skal finansieres – enten gennem medarbejderbidrag eller fra virksomhedens midler. Endelig skal du udarbejde en kommunikationsplan for at sikre, at alle medarbejdere er bekendt med ordningen, og hvordan den fungerer.

Fordele ved en frugtordning – udspecificeret

– Forbedret mental sundhed: En nylig undersøgelse viste, at de, der deltog i en frugtordning på arbejdspladsen, havde et bedre mentalt helbred. Dette skyldes sandsynligvis, at frugt indeholder vitaminer og mineraler, som er vigtige for et godt mentalt helbred.

– Lavere blodtryk: Samme undersøgelse viste, at de, der deltog i en frugtordning på arbejdspladsen, havde et lavere blodtryk. Det skyldes sandsynligvis, at frugt har et højt indhold af kalium, som er med til at regulere blodtrykket.

– Reduceret risiko for overvægt eller fedme: En nyere undersøgelse viste, at de, der deltog i en frugtordning på arbejdspladsen, havde mindre risiko for at være overvægtige eller fede. Dette skyldes sandsynligvis, at frugt har et lavt kalorieindhold og et højt indhold af fibre, hvilket hjælper med at regulere vægten.

– Sunde spisevaner: En frugtordning på arbejdspladsen kan bidrage til at fremme sunde spisevaner blandt medarbejderne. Det skyldes, at det giver dem adgang til frisk frugt, som de ellers måske ikke spiser.

– Færre sygedage: En nylig undersøgelse viste, at de, der deltog i en frugtordning på arbejdspladsen, tog færre sygedage end dem, der ikke deltog. Det skyldes sandsynligvis, at frugt styrker immunforsvaret, hvilket gør medarbejderne mindre tilbøjelige til at blive syge.

Frugtordninger er altså en god måde at forbedre dine medarbejderes sundhed og velvære på. Frugtordning erhverv sikrer dig frisk frugt på arbejdspladsen leveret direkte til døren. Så behøver I ikke selv at skulle tænke på at få bestilt og købt ind. Nej, det er i stedet en smart abonnementløsning, der kører helt automatisk, indtil den bliver opsagt. Det kommer altså til at vælte ind med frugt, og I bestemmer helt selv, hvor ofte I ønsker at få det leveret.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark