Få hjælp til energiledelse og grøn omstilling

//

Ved du, hvor meget din virksomhed bruger på energi? Kender du til det CO2-fodaftryk, som din virksomhed efterlader? Hvis ikke, er det måske på tide at vurdere, hvad der skal gøres. Den gode nyhed er, at mange virksomheder ved at gå over til mere miljøvenlige metoder kan reducere deres energiomkostninger og gøre deres del for miljøet. Dette indlæg vil diskutere, hvordan DS Energy har hjulpet vores kunder med at styre deres udgifter med en grøn omstilling.

Hvad betyder grøn omstilling?

En grøn omstilling er ganske enkelt processen med at skifte til grønnere måder, hvilket normalt reducerer dine omkostninger og dit CO2-fodaftryk på samme tid

Der er mange ting, man skal overveje, når man forsøger at styre sit energiforbrug. For det første bør du altid sørge for, at lyset i rum, der ikke bruges, er slukket, eller slukker automatisk efter et bestemt tidsrum. Dette er en enkel måde at reducere dit energiforbrug på og gøre din virksomhed grønnere.

En anden ting, der kan hjælpe med den grønne omstilling, er at sørge for, at apparater skrues ned eller slukkes, når de ikke er i brug, som f.eks. dybfrysere, maskiner, der ikke er brug slukkes, og så videre.

Det er alle enkle tips, der vil spare din virksomhed penge i forbindelse med den grønne omstilling. Hvor der kan spares, skal der spares.

Hvem kan hjælpe med at få et overblik?

DS Energy kan hjælpe dig med at gøre denne proces lettere for dig ved at levere energistyring og de værktøjer, der kan hjælpe dig. Vi tilbyder en række tjenester, herunder rådgivning, uddannelse og software til at styre forbruget bedre og samtidig holde sig inden for budgetrammerne. For flere oplysninger om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre din virksomhed grønnere og billigere at drive, så ring til dem i dag.

DS Energy tilbyder en platform, hvor du kan følge med i din virksomhedsforbrug indenfor elektricitet, vand, varme, trykluft, fugt og gas.

Elektricitet

Der er mange penge at spare bare på strømmen. Sørg for, at lyset er slukket, når du ikke har brug for det. Dette kan gøres ved hjælp af timere, sensorer eller andre enheder, der automatisk tænder og slukker dem. Sørg for, at maskiner, som ikke er i brug, slukkes.

Vandforbrug

Et andet område, du skal overveje, er den mængde vand, du bruger i din virksomhed. Overvej at bruge en måler til at måle, hvor meget vand hver maskine bruger pr. dag, uge eller år. Hvis du bruger meget vand, bør du overveje at anskaffe dig en effektiv maskine til at håndtering og reducering af spildvand.

Varme og klimaanlæg

Ud over el- og vandforbruget er der også spørgsmålet om varme og aircondition. Det kan være i form af centralvarme- eller køleanlæg, som skal bruges i sommer- eller vintermånederne. Du kan reducere omkostningerne ved at skifte til en billigere leverandør eller bruge alternative energiformer som f.eks. solenergi.

DS Energy tilbyder rådgivning og software til alle de ovennævnte tjenester, der er designet specielt til at hjælpe virksomheder med at spare penge og samtidig hjælpe dem med at komme på rette spor med deres grønne omstilling, tjek hjemmesiden ud for at få flere informationer.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark