Få professionel rådgivning og ydelser omkring løftegrej

//

Når der skal løftes tunge genstande samt genstande i højden, er det yderst vigtigt, at sikkerheden er på plads. Det sikres ved at overholde gældende retningslinjer og sørge for at udvælge løftegrej af god kvalitet. Nogle opgaver kan man løse internt i sin virksomhed eller som privatperson, hvis man anskaffer sig det rette udstyr, hvorimod andre opgaver kræver professionel hjælp fra dygtige fagpersoner i løftegrejsbranchen.

Her finder du et stort udvalg af løftegrej såsom kæder og rundsling

Hos Carl Stahl kan du både købe produkter og ydelser. Deres webshop indeholder over 12.000 produkter, hvorfor du kan finde alt, hvad du skal bruge, på samme sted. Virksomheden har over 30 års erfaring med løfteteknik og wiregrej.  Herved kan deres rådgivere give en god og grundig rådgivning, når du ringer ind med et problem, du gerne vil have løst.

Test og serviceeftersyn af løftegrej

Carl Stahl sørger for løbende at teste deres produkter og udføre sikkerhedskontroller, så man altid kan være sikker på, at produkterne lever op til alle regler og love inden for sikkerhed samt arbejdstilsynets bekendtgørelser og anvisninger. Med deres mobile enheder dækker de hele landet, hvor deres tre virksomhedsadresser er lokaliseret i:

  •   Fredericia
  •   Taastrup
  •   Rødbyhavn

Rundsling til skånsom løft med bløde kanter

Skal du have løftet noget, der ikke har skarpe kanter, vil det mest optimale være at løfte med rundsling. Denne metode er desuden den mest skånsomme måde at løfte på, da genstanden ikke ridses af eksempelvis en wire.

Forskellige typer af stærke kæder

Der findes kædetyper med forskellig løftekapacitet. Her bør fremhæves:

  •   VIP RUD Mini
  •   VIP RUD Maxi
  •   ICE snurringskæder

Nogle af de nyeste kæder på markedet er RUD VIP Mini og RUD VIP Maxi. VIP Mini kædesystemet kan løfte op til 1320 kg, hvorimod VIP Maxi kædesystemet kan klare opgaver på op til 126 tons. Både VIP Mini og VIP Maxi er klassificeret til klasse 100.

Har du brug for snurringskæder, kan en mulighed være ICE snurringskæder. Disse kæder har en lav egenvægt, men har samtidig en høj styrke. Fordelen ved at vælge typer, der har en lavere egenvægt, er, at det er nemmere at arbejde med dem.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark