Få styr på tiden med et flot vægur

//

Selvom det nogle gange kan være befriende ikke at skulle bekymre sig om tiden, og bare kan ignorere sit ur, så er det oftest mest praktisk at have styr på tiden.

I en travl hverdag er der ikke altid plads til at kunne ignorere tiden, og i stedet er det praktisk og at foretrække at have et ur i nærheden, så vi ikke er bagud eller glemmer noget. 

Men at have styr på tiden behøver ikke at være ensbetydende med at have en negativ påmindelse hængende over hovedet hele tiden.

I stedet kan du få styr på tiden i form af et flot vægur, som vil pynte flot i dit hjem og altid være til stede, når du har brug for at kende tiden. 

Unikke og håndlavede vægure

Du kan pynte dit hjem med et flot og unikt vægur fra Hofstra & Wagner. Disse er vægure med et helt unikt design, som bærer præg af et flot og rustikt design. Det er et dansk design og urene er af dansk kvalitet. 

Alle vægure er håndlavede. Dette kan tydeligt ses i det flotte håndværk og de flotte detaljer, som hvert eneste vægur bærer præg af. Ikke to ure er ens, så du får dit helt eget unikke ur til dit hjem. 

Du kan købe et vægur træ, som vil bryde med et hvidt look i hjemmet, og i stedet være en kreativ tilføjelse af et rustikt look. Et vægur træ har personlighed, da designet både bærer præg af det flotte håndværk, samt af træet struktur. Det er nemlig træets struktur, som bestemmer hvordan uret ser ud i sit færdige resultat. 

Hæng er tidløst design op i dit hjem

De flotte og elegante træ vægure er skabt med et tidløst design. Med det rå og rustikke look får du et ur, som bræger præg af et nordisk design, hvor kvalitet, natur og råvarer er i højsædet. 

Hvis du selv går og har idéer eller en drøm om dit drømmevægur, så kan du foretage en specialbestilling af et vægur. Du kan kontakte kundeservice og tage en snak om din idé og dine ønsker. Dermed kan du få et tidløst design i dit hjem, som fuldstændigt afspejler dine lyster. 

Sådan modtager du dit nye vægur

Når du bestiller dit vægur online, så kan du forvente hurtig og billig fragt på dit køb. Hvis du køber for et større beløb, så kan du også få fri fragt med i dit køb.

Dit ur vil være forsvarligt pakket ind i en papkasse. Oftest går der ikke længere end 1 – 3 hverdage, fra du har bestilt dit vægur og til du kan hænge det op derhjemme.

Sådan hænger du dit nye vægur op

Når først du har modtaget dit nye vægur, så er det nemt og brugervenligt at sætte op. Du skal bruge en lang skrue som passer til din type væg, samt en boremaskine til at sikre skruen i væggen.

Dit vægur har en lille rund ring midt på uret på bagsiden. Denne skal hægtes på skruen, når den er skruet godt ind i væggen. 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark