Familieturen til hundigestrandcamping

//

Det var weekend. Jeg var bare så glad. Det lige blevet weekend, og ikke nok med det så var det også lige blevet sommerferie. Jeg elskede ferie, og der var bare ikke noget bedre i verdenen. Jeg skulle virkelig hygge, og have det godt. Jeg skulle allerede noget om 2 dage. Jeg skulle nemlig sammen med hele min familie, til hundigestrandcamping.dk. Det glædet jeg mig virkelig til, og jeg var sikker på at det nok skulle blive hyggeligt. Jeg elskede at tage på ture, og især når det var med familien. Vi hyggede os altid sammen lige meget hvor vi tager hen. I dag vidste jeg så ikke helt hvad jeg skulle lave. Jeg begyndte at pakke lidt, da vi jo allerede skulle afsted om 2 dage. Vi skulle være der i en uge, så det var vigtigt for mig at jeg ikke glemte noget, og havde rigeligt med tøj alle dagene. Det vigtigste for mig var at jeg ikke glemmer noget som er meget vigtigt. F.eks. min oplader. Jeg skal kunne oplade min mobil så jeg også kan bruge den de tidspunkter jeg keder mig. Jeg gik så i gang med at pakke lidt. Det endte så med at jeg fik alt pakket ned, og det var ikke helt meningen. 

4 dage senere 

Der er så gået 4 dage, og det betyder at vi har været her i 2 dage. Vi har virkelig fået hygget os, og der har virkelig været meget at opleve. Jeg tror ikke vi når at opleve alt, inden vi skulle hjem igen. Vi tog på en masse hyggelige vandreture. Men det var ikke det som jeg syntes var hyggeligt. De havde også minigolf. Det elskede jeg. Jeg kunne ikke få nok af det, og har spillet det, begge de 2 dage vi har været her. Jeg kommer nok til at spille minigolf alle dage. 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark