Højere skrotpræmie – Følg disse 5 trin

//

Enhver der fortæller dig, at skrotbiler ikke en krone værd, er ikke til at stole på. Alle biler er noget værd, selvom det kun er skrotværdien. Så her er 5 tips til, hvordan du får hver eneste smule værdi på din flade Fiat eller rustne gamle Renault og sikrer den højeste skrotpræmie.

Undersøg tidligt på måneden

Mange skrothandlere reducerer deres priser mod slutningen af ​​måneden, når de forsøger at styre deres arbejdsbyrde på dette travle tidspunkt, da slutningen af ​​måneden altid er det travleste tidspunkt for skrothandlere. De reducerer deres skrotpræmie, hvilket gør dem midlertidigt mindre konkurrencedygtige, og hjælper dem med ikke at blive overbelastede.

Hvis du undersøger tidligt på måneden, får du et garanteret tilbud til den højest mulige skrotpræmie.

Fjern ikke dele på bilen

Den nemmeste måde at sænke dit køretøjs værdi, er ved at tage dele fra det. Dette betyder ikke kun, at værdien styrtdykker, men det kan også afskrække mange virksomheder fra at købe din bil. Fjernelse af dele som dæk og hjul vil gøre det meget vanskeligere for et firma at afhente din bil, da det er ret svært at laste en bil uden hjul! Jo flere dele der er tilbage på din skrotbil, jo mere vil det være værd for en forhandler.

Benyt anerkendte autoophuggere, der tilbyder en garanteret pris

Forestil dig at aftale en pris for din skrotbil og derefter skulle diskutere med en medarbejder, når de kommer for at hente din bil? Mareridt! Men desværre er dette almindelig i branchen og forekommer stadig hos nogle virksomheder. Derfor er det bedst at finde en pris, du er tilfreds med, og sikre at den er garanteret, og at du har beskrevet din bils tilstand så ærligt og præcist som muligt.

Hos bedsteskrotpris.dk finder du mere end 40 autoriserede autoophuggere fra hele landet, som alle har mulighed for at byde på din skrotbil, og dermed sikrer dig den højeste skrotpræmie. Ved at benytte vores service, er du garanteret, at den pris du modtager er fast. Vi forstår, at folk ikke ønsker stresset med at prutte om priser, og at mange synes, det er afskrækkende og ofte meget skræmmende. Så længe den beskrivelse, vi fik, er nøjagtig, giver vi dig den pris, der blev aftalt.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark