Hundeskov

//

Hunden er menneskets bedste ven. Vi elsker at have hunde som kæledyr, og de knytter sig også meget til os mennesker. Her er måder, du kan forkæle din bedste ven på.

  1. Du kan lave et lækkert måltid mad til hunden. Hunde kan også godt lide menneskemad, og du kan undersøge, hvad der er godt og nærende for din hund. Det er vigtigt, at du ikke giver den noget, den ikke kan tåle.
  2. Giv hunden en ekstra god godbid eller et ben, den kan bide i.
  3. Tag hunden med i en hundeskov. Her kan den løbe rundt, snuse, lege med andre hunde og få en masse motion. Det er super sundt for hunden – og for dig
  4. Sørg for en dejlig behagelig hundepude eller hundekurv, den kan ligge i. Det er vigtigt, at hunden er glad for sin seng og søger derhen.
  5. Gå en lang tur. Hunde elsker at komme ud og gå tur. De vil helt sikkert sætte pris på en god, lang tur, hvor den kan få lov til at snuse omkring.
  6. Giv hunden masser af opmærksomhed. Hunde elsker at blive nusset, klappet og kælet for.

Der er mange måder at forkæle din hund på. Måske kan du selv komme i tanke om noget? Det handler også om at kende din hund og vide, hvad den er glad for. Hvis den har gjort det godt, kan det være en god idé at belønne den. Vi har en tendens til at gentage de gode ting, hvis vi får en belønning. Det giver hunden motivation på mere. Der er masser af måder at forkæle din bedste ven på, og selvfølgelig vil vi gerne forkæle den, for vi er glade for den! Husk dog alting med måde. Hunden skal ikke have godbidder i tide og utide eller masser af mad. Det bliver den tyk af!

Se mere på https://www.hundeskove.dk/

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark