Grillen opstod hos de indfødte amerikanere, og den voksede i takt med grænsen. Efterhånden som jernbanerne nåede townships, tog immigrationen fart. Indvandrere fra Øst- og Centraleuropa kom med traditioner for at ryge kød og ideer til, hvordan man griller. Ved begyndelsen af det tyvende århundrede var der flere varianter af grill. Grundpillen i grillen er burgeren. Men hvad er grill egentlig? Og hvordan forbereder du det? Læs mere på fashionmansion.se
Madlavning med en grillanordning
Mens en BBQ er en væsentlig del af grillning, kan udtrykket “lave mad” betyde stort set alle madlavningsapparater. En grillenhed kan være alt fra en udendørs ryger til en grill med separat kogekammer og brændkammer. Nogle rygere har endda et separat kammer til madlavning, mens andre heller ikke har. De billigere offsetrygere inkluderer Char-Broil Silver Smoker, Brinkmann Smoke N’ Pit Professional og New Braunfels Black Diamond. At lave mad over et åbent leje af kul kaldes også Cowboy-grill. Læs mere på crik.se
Røg produceret ved madlavning med en grillanordning
Røgen fra en grillanordning består af små partikler og vanddamp. Disse elementer kombineres for at skabe den lækre smag af røget kød. Forskellige træsorter producerer forskellige smagsvarianter, og de bedste træsorter til rygning er frugttræer. Desuden bør bløde træsorter ikke anvendes ved rygning. Brug af tørt træ er en god måde at opnå de bedste resultater på. Nogle af de mest populære træsorter til rygning er hickory, pecan, æble og blomme. De giver et moderat niveau af røghed, mens de producerer en høj temperatur forbrænding.
Den røg, der produceres ved tilberedning med en grillanordning, varierer alt efter kødtypen og dets tykkelse. Hvis du tilbereder tykke stykker kød, vil du ende med et meget højere niveau af røg. Røgen fra en grillenhed kan øge op til fire gange mængden af kød, når den tilberedes over et bredt område. Efterhånden som kødet tilberedes, vil det optage flere VOC’er fra røgen, hvilket vil påvirke grillens smag. Læs mere på hoodiestore.se
Kød tilberedt på en grill
Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at der skal fyres op for grillen. Men før du tænder op for grillen, skal du bruge lidt tid på at overveje de rigtige tilberedningsmetoder til dit kød. Mens de høje temperaturer, der bruges til at grille kød, er kendt for at skabe potentielt kræftfremkaldende kemikalier, har National Chicken Council ikke fundet nogen beviser for, at spise grillet kylling forårsager kræft. For at sikre din families og dit helbreds sikkerhed, følg disse enkle tips. Afvej risici og fordele ved at tilberede kød på en grill.
Sørg for, at grillen er varm nok, før du tilbereder kød. Smør grillstængerne inden tilberedning. Dette vil hjælpe kødet til at glide let. Skarpe knive og en sprayflaske med vand er også vigtigt. Et godt termometer er vigtigt, fordi det kan give dig en nøjagtig aflæsning af temperaturen på dit kød. Dette vil forhindre enhver opblussen. Et godt termometer hjælper dig med at opnå den perfekte tilberedningstid. Du bør vende kødet cirka hvert minut eller deromkring, alt efter hvor tykt det er. Læs mere på ledfyr.se
Kød tilberedt på en grill
Kød tilberedt på en BBQ er en sundere mulighed end konventionelt tilberedt grillet kød. Det har lavere fedtindhold og mere protein end andre former for rødt kød, hvilket gør det til et godt alternativ til hamburgere og hotdogs. Hvis du er bekymret over de sundhedsmæssige fordele ved grillet kød, kan du erstatte rødt kød med fisk. Det vil være lækkert og sundt, plus at du ikke behøver at bekymre dig om for meget fedt.
Ordet barbacoa er et gammelt spansk ord, der oprindeligt refererede til en stablet ild, der blev brugt til at tilberede hele dyr såsom får og kvæg. Ud over ild blev der bygget en spyt oven på bjælkerne, som vendte dyret langsomt. Ordet blev populært på det europæiske kontinent, hvor det nu er almindeligt brugt til kød, burgere og bøffer. Mens de fleste af os omtaler disse fødevarer som grill, har udtrykket i sig selv en anden definition. Læs mere på maccen.se