Hvad er magnetfiskeri?

//

Ved magnetfiskeri bruges en stærk magnet til at prøve at gribe jernholdige metalgenstande, der er skjult eller tabt under vandet. Hvis du vil prøve at få fat i noget, der er tabt på bunden af ​​en sø, dam eller flod, kan en magnet på et reb gøre tricket.

Hvilke magneter skal bruges? 

Mange magnet fiskere melder om succes ved brug af stærke monterings magneter. De er holdbare, og du kan let binde dem på enden af ​​et reb.

Hos Treasurehunter.dk finder du et stort udvalg af kvalitets magneter til magnetfiskeri. Fiskemagneterne er udstyret med en øje krog til fastgørelse af et reb eller kabel, som giver gode resultater. Ideen er, at denne kombination er mere tilbøjelig til at fange et objekt under vandoverfladen.

Hvorfor skal du magnetfiske?

De fleste magnetfiskere falder ind i to grupper: Treasure Hunters og Tool Droppers.

Treasure Hunters håber at finde interessante ting. Nogle gange kan de fundne objekter være historisk interessante. Sjældent kan der findes noget værdifuldt. Selvom nogle ture ikke ender ud i fund af noget interesse, er det stadig en god undskyldning for at sidde ved vandet et stykke tid.

Tool Droppers leder efter objekter, der ikke har været i vandet så længe. Måske ville bådmekanikeren gerne have hentet hans tabte fatning. Med en stærk magnet og et reb er det 15 fod vand ikke et problem.

 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark