Hvor meget tjener man som yogalærer?

//

Det kan være meget forskelligt hvor meget man tjener som yogalærer. Det kommer helt an på hvor man underviser og hvor mange timer man underviser om ugen.

Generelt kan man sige, at jo flere timer man underviser, jo højere løn kan man selvfølgelig forvente.

I Fitness centre er lønnen typisk omkring 250-275 kr. for en fuld klasse. I private studier kan man forvente en højere løn, og det er også her at mange yogalærere tjener deres primære indkomst.

Derudover kan man også tjene penge på at undervise online klasser, hvilket er en stigende trend.

Her kan man typisk tjene mellem 75-150 kr. per time.

Derudover kan man også tjene penge på at lave foredrag og workshops.

Prisen for dette afhænger af hvor lang tid foredraget/workshoppen varer, hvor mange der deltager, og hvor mange der er til stede.

Man kan typisk forvente at tjene mellem 1000-2000 kr. for et foredrag/workshop.

Det er selvfølgelig en helt anden snak, hvis man går selvstændig og lejer et lokale. Det vil selvfølgelig betyde, at man skal betale husleje. Men til gengæld, kan man tage 150 kr. pr. person pr. yogaklasse. Hvis lokalet er stort, og man er dygtig til at markedsføre sine hold, kan man let omsætte for op mod 3.000 kr. pr. yogaklasse hvis altså man kan få plads til 20 personer.

Det er altså muligt at tjene en fornuftig løn, hvis man er yogalærer, alt efter hvor mange timer man arbejder, hvor mange klasser man underviser, hvor mange foredrag/workshops man afholder, og hvor mange der deltager i disse.

Man kan altså tjene en fin løn, selv ved at undervise relativt få timer om ugen.

Har du mod på, at springe ud i en yogalæreruddannelse? Så sørg for at vælge en der for det første er Yoga Alliance godkendt, og for det næste, underviser i hvordan man kommer i gang som selvstændig yogalærer efter endt uddannelse.

Nogle yoga uddannelser har nemlig afsat moduler i det der også kaldes Business Essentials.

Business Essentials lærer dig hvordan man sætter priser, laver kontrakter, og hvordan man markedsfører sig selv og sine klasser.

Det er altså en rigtig god idé, at vælge en uddannelse der også lærer dig noget om forretningsdrift, hvis du har planer om at blive selvstændig yogalærer.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark