Hvordan laver man en adventskrans

//

Der er mange måder at lave en adventskrans på, men her er en enkel måde at lave en adventskrans på. Du skal bruge:

 

-4 stearinlys (3 lilla og 1 lyserødt)

 

-1 kransform

 

-1 stykke blomstertråd

 

-Frisk grønt (valgfrit)

 

Til at begynde med foldes blomsterwiren på midten, og der laves en løkke i toppen. Dette skal bruges til at hænge kransen op med. Tag derefter de tre lilla stearinlys og bind dem sammen i midten med et andet stykke ståltråd. Gør derefter det samme med det lyserøde lys.

Nu er det tid til at samle kransen. Begynd med at fastgøre de to bundter af lys til kransformen ved hjælp af trådsløjferne. Tilføj derefter frisk grønt og/eller andre dekorationer efter ønske. Din adventskrans er nu færdig!

 

Der er mange måder at gøre din adventskrans personlig på. Du kan f.eks. bruge forskellige farver af lys eller forskellige typer grønt. Vær kreativ, og mor dig!

Der er mange måder at gøre din adventskrans personlig på. Du kan f.eks. bruge forskellige farver af lys eller forskellige typer grønt. Vær kreativ, og mor dig!

 

Adventskransen er en del af julen. Julen som tradition startede med fejringen af Jesu fødsel. Adventskransen er et symbol på Jesu komme. Det er en ring af stedsegrønne blade med fire stearinlys. Tre af lysene er lilla og et lys er lyserødt. Adventskransen placeres i midten af et bord. Adventskransen har fire stearinlys. Hvert lys har en betydning. Det første lys betyder håb. Det andet lys betyder kærlighed. Det tredje lys betyder glæde. Det fjerde lys betyder fred.

 

Adventskransen er et symbol på Jesu komme. Det er en ring af stedsegrønne blade med fire lys. Tre af lysene er lilla og et lys er lyserødt. Adventskransen placeres i midten af et bord. Adventskransen har fire stearinlys. Hvert lys har en betydning. Det første lys betyder håb. Det andet lys betyder kærlighed.

 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark