Jeg har lige købt de lækreste duftpinde fra Maison Berger

//

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker duftpinde. Det har jeg altid gjort. Jeg synes, at det kan et eller andet magisk, dog er jeg også blevet bevidst om, at det ikke er alle, der er lige gode. Derfor er jeg altid ekstra opmærksom, når jeg køber duftpinde. Jeg er med tiden også blevet ret bevidst om, hvilke dufte jeg elsker og hvilke jeg bestemt ikke kan lide. 

Jeg køber typisk alle mine duftpinde hos Good Brands, og det har jeg egentlig gjort længe. Det skyldes blandt andet, at de er en stor forhandler af Maison Berger, som er en af mine yndlings brands inden for duftpinde. Hos Good Brands har de både store og små flakoner med duftpinde fra Maison Berger. Maison Berger duftene er baseret på æteriske olier, hvilket gør, at de ikke er skadelige. De sælger duftpinde i to materialer det ene er træpinde og det andet er af materialet åben polymere, som har den fordel at duften langsomt suges op i den indvendige spiral, som der er i pindene og derved holder duften længere. Til alle dufte finder du også refills, så du kan genfylde falkonen.

Min yndlingsduft i øjeblikket – det skifter nemlig hele tiden – er den der hedder Focus Aromaterapi fra Maison Berger, den dufter frisk, den er automatisk ren og har en super behagelig duft. Derudover er den beriget af æteriske olier med duft af pebermynte og rosmarin. Derudover har den lette duftnoter af stjerneanis og basilikum.

For mig synes jeg, at jeg får bedre koncentration, og jeg er mere opmærksom, når jeg har de her duftpinde i mit hjem. Det giver mig en form for velvære, og en behagelig følelse i kroppen. Jeg bruger faktisk også Maison Berger luftrenser lampe, som er rigtig god til at rense luften for uønskede partikler og lugte. Det forbedrer dit indeklima markant, og jeg kan virkelig mærke en forskel når jeg har den. Både luftrenseren og mine duftpinde er med til at sikre, at mit hjem altid er velduftende og lækkert, og det giver mig en ro og dejlig følelse i hverdagen. Hvis du ikke allerede kender til Maison Berger, så vil jeg anbefale dig at kigge forbi Good Brands side, og gøre dit første køb. Det vil du ikke fortryde.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark