Julekostumer til hele familien

//

Når julen nærmer sig, er det tid til at tænke på, hvordan man vil pynte sig selv og sin familie ud til årets julefester. I denne blogpost vil vi komme med en række bud på, hvordan man kan finde det perfekte jul ekostume til både voksne og børn.

 

Julemanden og hans nisse

Hvis man ønsker at være lidt mere traditionel i sit udtryk, kan man jo altid tage fat i de klassiske julefigurer som julemanden og hans nisse. Denne type kostume er især velegnet til børn, men kan sagtens bruges af voksne, hvis man føler sig tiltrukket af den mere uskyldige side af julen. Tilbehøret er ofte ret enkelt – et par varme bukser, en stor rød trøje og selvfølgelig en fin hue med pelskanter. Hvis man gerne vil have lidt ekstra pynt på sit kostume, kan man med fordel investere i et par lange strømper eller et par store støvler.

 

Julesysken

Hvis man er på udkig efter et lidt anderledes og originalt kostume, kan man overveje at klæde sig ud som et af julesysknerne – enten alene eller sammen med en ven eller veninde. De fleste kender nok bedst julesysken Rudolf med den røde snude, men der findes faktisk også andre sjove figurer som fx Jingle Bells og Frost. Tilbehøret er ofte ret enkelt – et par varme bukser, en stor rød trøje og selvfølgelig en fin hue med pelskanter. Hvis man gerne vil have lidt ekstra pynt på sit kostume, kan man med fordel investere i et par lange strømper eller et par store støvler.

 

Juletræet

Et andet sjovt og anderledes bud på et julekostume er at klæde sig ud som et juletræ. Dette kræver dog lidt mere arbejde end de to foregående muligheder, da det oftest vil kræve, at man syr sit eget kostume sammen. Men hvis man har mod på dette projekt, så er det bestemt det værd – især hvis man går all in på pynten! Et juletræ-kostume består typisk af en grøn trøje eller bodystocking, hvorpå der syes grankogler og gran?n?lde fast. Herefter skal der selvf?lgelig pyntes rigeligt med lys – jo flere jo bedre!

 

Konklusion:

Der findes utrolig mange forskellige muligheder for at finde det perfekte julekostume til både voksne og børn – det handler blot om at tage fat i de idéer, der tiltaler én mest. Hvad enten du er på udkig efter et traditionelt julemand- eller nisse-kostume eller m?ske noget helt tredje som fx Jingle Bells eller Frost – s? er der helt sikkert noget for enhver smag! Og husk – jo mere pyntet desto bedre!

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark