Kaffekapslen som du kender den – men i grøn indpakning

//

De fleste kender Nespresso® kaffekapslen, som har gjort et stort indtog på det europæiske marked igennem de sidste mange år.

Selve grundideen med kaffekapslen er faktisk meget fornuftigt – man bruger lidt mindre kaffe hver gang man laver en kop kaffe, har minimalt spild og kan nyde en “cafe kaffe” hjemme i stuen. 

Dog har de positive sider af kaffekapslen stået lidt i skyggen af selve kapsel, som jo er lavet af aluminium.

Men så kom alternativerne

De sidste par år er der kommet flere grønne alternativer på markedet, hvor kapslerne laves af andre matrailer end aluminium.

Først kom plastik kaffekapslen, lavet på alm. pp plast, som laver på fossile brændsler. Hvis man spørg mig – ikke er super godt alternativ, da det bliver umuligt af affaldssotere dem korrekt. Med mindre at man skære aluminium top og bund ud, skyller kaffens indhold ud af kapsel og så kan smide resten til plastik – men lad os være ærlige, det gider man ikke.

Kaffekapslen – gjort grøn

Derfor gik vi i 2018 ind i kampen om at finde en bedre alternativ til både plastik og aluminium kaffekapslen.

Her 3 år senere, i 2021 – står vi med en kaffekapsel, lavet 100% på biomatriale (planter) som vi selv flyder med kaffe i vores produktion, som vi selv har bygget her på Fyn. 
Vi fylder den med lækker kvalitetskaffe, som er ristet lokalt.

Det sørger for at der er kort vej fra produktion til slutbruger, samtidig med at man får et grønt alternativ til plastik og aluminium.

 

Så nu har du rig mulighed for at nyde kaffekapslen som du kender den, bare med lidt bedre samvigttighed.

Skal det koste mere, at tage det grønne valg?

Og så tænker du nok “det lyder dyrt”

Men det er det slet ikke! Det var nemlig en af grundtankerne da vi startede Biokapslen. Det skulle være et grønnere alternativ, men til en pris som var tilsvarende de andre kompatible kaffekapsler, som var på markedet. 

Derfor kan du købe vores kaffekapsler, som er dansk produceret og fyldt med kvalitetskaffe, til samme pris som du kender fra andre udbydere.

 

 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark