Lån nemt penge som arbejdsløs

//

Selvom du er arbejdsløs, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke stadig har mulighed for at låne penge. For der er nemlig en række af de mange online låneudbydere, der er klar til at låne penge ud til dig, også selvom du måske ikke har dig en fast indtægt. Det er nemt at finde frem til de mange låneudbydere, da de fleste kan findes med en enkelt søgning på Google.

Lån kun hvis du har råd til det

Det er dog selvfølgelig klart, at du kun bør låne penge, hvis du har råd til det. Og med det mener vi, at du kun bør låne penge, hvis du har råd til at betale de månedlige afdrag på dit lån. Det koster jo penge at låne penge, og har du ikke nok penge til at betale den månedlige ydelse på dit lån, er det nok bedre ikke at låne penge. Ellers kan det hurtigt ende som en negativ spiral, hvor du bare ender med at få en højere og højere gæld, og det er bestemt ikke godt for din økonomi.

Slip billigere ved at vælge en kort løbetid

Er du kommet frem til, at du ikke har noget problem med at betale den månedlige ydelse, og vil du bare gerne have dig et hurtigt lån her og nu, kan det være en god idé at vælge et lån med en kortere løbetid, da det kan ende med at spare dig penge. Jo kortere en løbetid du ender med at vælge på dit lån, desto færre renter ender du også med at betale. Dermed bliver dit lån altså ofte billigere, hvis du har en kort løbetid på lånet. Så har du selv mulighed for at vælge din løbetid på lånet, kan det være en god idé at vælge den så kort som mulig.

 

Er du ikke arbejdsløs endnu, kan du med fordel melde dig ind i Frie Funktionærer eller ftfa.

Har du mulighed for at låne privat?

Det kan dog også være en mulighed for dig at låne pengene privat, hvis du har nogle i din omgangskreds, som du kan låne af, og som ikke har noget problem med at låne ud til dig. Du skal bare passe på, at det ikke ender med at blive en udnyttelse af mennesker, du holder af, og der bør som udgangspunkt aldrig komme penge mellem venner og familie, men det kan være meget billigere for dig at låne pengene privat, da du på den måde ikke skal betale renter på lånet.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark