Miljø er mere end dårlige øl

//

Hvis man gerne vil minimere transport på de arer man køber i butikkerne, så kan man være fristet til at tro, at man bare skal købe lokale produkterne i butikkerne, men er det altid den mest miljøvenlige fremgangsmåde til at være miljøvenlig ? – Det korte svar er nej, og hvad nu hvis man ikke bryder sig om det øl det lokale bryggeri laver, skal man så bare nøjes med det, fordi man gerne vil være miljøvenlig ? Heldigvis er er der en anden metode. Man kan nemlig selv bryg selv.  Jeg kan næsten høre at en læser eller to faldt ned af stolen. Der er nemlig ikke alle der er klar over, hvor let det er at brygge øl selv, og hvor god øl man faktisk kan få ud af det.

Ølbrygning var meget moderne tilbage i 1970-1980erne, men det var af lidt andre årsager end man brygger i dag. Grunden til at brygge dengang, det var for at spare penge. Det var dog ikke altid smagen var super god, men det var billigt så det betød ikke så meget. I dag er det ikke på grund af prisen. Folk er begyndt at få mere fritid, og det er fremstille øl er der mange mænd der synes er en meget spændende. 

tæt at slå to fluer med et smæk. Du bliver mere miljøvenligt fordi du ikke skal købe og transporterer øl af et eller andet bryggeri i Verden. Du behøver ikke fragte det nogle steder, når du laver det hjemme ved dig selv. Hvis du kunne tænke dig at komme i gang med at brygge, så prøv at læs meget mere om hvordan man gær her https://brewlex.dk/start-med-oelbrygning/. Der er så mange der brygger i Danmark, at du finder alt den gratis viden du har brug for, for at komme i gang. Der er ikke nogen grund til at købe øl når man selv kan lave det.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark