Nyt handyman-koncept sætter fokus på den grønne omstilling

//

Den grønne omstilling er efterhånden på alles læber. Med FN-panelets nye klimarapport betones vigtigheden af at holde den globale, gennemsnitlige temperaturstigning under 1,5 grader ved udgangen af dette århundrede.

Det kalder på idérige initiativer fra både det offentlige, private og erhvervslivet. Og nu er endnu et af de grønne, innovative initiativer kommet videre fra tegnebrættet, og realiseret i København.

En ny handyman-service har nemlig vævet det grønne fokus centralt ind i deres koncept. Løsningen er overraskende simpel – og alligevel virker den fremragende.

Bob on Bike skrotter bilen til fordel for cyklen

Virksomheden, vi taler om, hedder Bob on Bike. Dét, der er særligt ved denne handyman-virksomhed, er, at de har skrottet bilen til fordel for ladcyklen istedet.

Vi ved alle, at biler er blandt de helt store klimasyndere. I hvert fald når vi taler om de osende af slagsen – dem, der virker ved forbrænding af benzin eller diesel.

Når Bob on Bike vælger cyklen istedet for bilen, så fjerner de effektivt en af de ting, der sviner allermest ved håndværkerindustrien: de store biler, der skal bruges til at fragte al udstyret til og fra arbejdspladsen.

Idéen om at skrotte de osende biler er fantastisk simpel, og alligevel er eksekveringen af den lige i skabet, når man tager klima-brillerne på. Konceptet er nemlig kopiérbart af andre. Det er netop disse løsninger, der kan være med til at sætte skub i bredere tendenser.

Det er selvfølgelig ikke for alle virksomheder, at det rent praktisk kan lade sig gøre at bruge cyklen i stedet for bilen. Nogle gange er man selvfølgelig bare afhængig af at kunne tilbagelægge store afstande på kort tid. Men for virksomheder, der arbejder lokalt i virksomhedens eget nærområde, er idéen nem at efterligne.

Få fixet det praktiske – med samvittigheden i orden

Så næste gang du vil have fixet de praktiske hængepartier derhjemme, eller på arbejdspladsen for den sags skyld, så kan du nu få det gjort med god samvittighed.

For ikke nok med, at du bestiller en nul-udledningsservice, der gavner klimaet – så bidrager du også til, at Bob on Bike’s medarbejdere får mere frisk motion og sundere kroppe. Det er win-win. 

Som et ekstra kirsebær på toppen sparer du også penge med denne handyman-virksomheds service. For skrotningen af bilen, og brugen af cyklen, betyder færre omkostninger – og en mindre regning til dig, når arbejdet er gjort færdigt.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark