Sådan opvarmer du bedst dit sommerhus

//

Er du den heldige ejer af et sommerhus, vil du nok gerne have, at det kan bruges så meget som muligt – og ikke kun om sommeren. Derfor er det fuldstændig uundværligt at have varme i sommerhuset. Men hvordan varmer man bedst og billigst sit sommerhus op?

Elvarme er dyrt og et fyr skal tændes i god tid, for at varme huset igennem. Med en luft til luft varmepumpe kan du hurtigt og billigt få varmet sommerhuset op hele året rundt. Varmepumpen puster varm luft, som hurtigt fordeler sig og varmer hele rummet op, så der er behageligt at være i løbet af minutter nærmere end timer. 

Der er en varmepumpe til alle

Der findes også en varmepumpe til dig, der også gerne vil have varmt vand; så skal du bare vælge luft-til-vand eller væske-til-vand (måske bedre kendt som jordvarme) i stedet for. Varmepumpen passer sig selv, skal ikke tømmes for aske eller have fyldt olie eller træpiller på for at fungere. 

Varmepumper findes i mange størrelser, så der er også en løsning, der passer til netop dig og dit sommerhus (eller dit hverdagshus). Prøv for eksempel en varmepumpe-beregner eller kontakt en specialist, for at høre mere om mulighederne.

Minimal vedligeholdelse og store besparelser

Ud over at være hurtigere og nemmere er en varmepumpe også oftest den billigste løsning. Faktisk kan du spare helt op til 70% på din varmeregning, hvis du bytter dit gamle oliefyr ud med en varmepumpe. Det er også en grøn løsning, der er bedre for miljøet end de fleste traditionelle opvarmningsmetoder.

En luft-til-luft varmepumpe er hurtig og nem at installere og er klar til brug med det samme. Når varmepumpen først er monteret, kræver den ikke andet end et lovpligtigt årligt varmepumpe serviceeftersyn for at sikre, at alt stadig kører som det skal. 

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark