Sonnerupgaard Gods til enhver lejlighed

//

Sonnerupgaard Gods til enhver lejlighed

Midt på Sjælland finder man Sonnerupgaard Gods. Placeret i naturskønne omgivelser med masser af plads, finder man dette gennemmoderniserede gods.

På trods af de moderne lokaler kan man stadig mærke historien i alle bygningerne. Man kan mærke at den landlige idyl skinner igennem, ligegyldigt om man besøger Sonnerupgaard Gods ved festlige lejligheder, firmaarrangementer eller til konferencer.

Hold jeres bryllupsfest i Sonnerupgaard Gods laden, eller oplev naturen med Sonnerupgaard Gods glamping tilbud

Lad 1877-laden danne rammerne for jeres bryllupsfest. De helt igennem unikke lokaler kommer – uden tvivl – til at sætte et helt unikt præg på jeres særlige dag. Med højt til loftet og masser af plads, er der nemlig både plads til spiseområde og dansegulv. Her kan I – selvfølgelig – holde brudevalsen, og bagefter feste ud til langt på natten. Ovenikøbet skal I ikke tænke på at komme hjem. Godset har nemlig 66 skønne værelser, som I, og jeres gæster, kan overnatte i når dansebenene bliver trætte.

Oplev naturen, på nært hold, med Sonnerupgaard Gods glamping tilbud

Hvis I derimod bare trænger til et lille afbræk fra en travl hverdag, kan glamping oplevelsen klart anbefales. De luksuriøse campingtelte har alt hvad I kunne ønske jer, uden at I skal gå på kompromis med den autentiske naturoplevelse. Teltene er nemlig placeret tæt på både skove og marker i nationalparken Skjoldungernes Land.

Når aftenen falder på og sulten kommer snigende, er teltet udstyret med alt hvad der skal til, for at I kan tilberede et lækkert måltid over åben ild.

Når I skal sove, behøver I ikke være bekymrede for, at I skal sove dårligt på et tyndt liggeunderlag. Teltet har nemlig både dobbeltseng og linned, så I kan sove godt og trygt.

 

Topmoderne lokaler til jeres næste firma konference eller kursus

Med lokaler, der ligner noget direkte fra en Morten Korch film, men stadig har både velfungerende Wi-Fi og moderne AV-udstyr, kan I roligt booke på https://sonnerupgaard.dk/, uden at være nervøse for tekniske vanskeligheder.

Lige meget hvilke lokaler I booker, kan I være sikre på at I får service i topklasse. Alting spiller, lige fra mad og forplejning, til materialer til afholdelse af møder, så alting kan foregå gnidningsfrit.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark