Tænk på miljøet i hverdagen

//

Der er meget fokus på miljøet, og det er politisk en vigtig mærkesag, når man vil vise, at man tænker på fremtiden. Grøn omstilling og bæredygtighed er en nødvendighed, hvis vi skal vende den negative udvikling, vi står over for. Vi kan ikke spilde tiden, og der er en kæmpe negativ udvikling, vi selv har været skyld der, vi nu skal formå at vende. Det er for vores egen skyld, så vi undgår de stadigt voldsommere klimaforandringer, men det er lige så meget for fremtidige generationer, der ikke bør lide under måden, tidligere generationer har behandlet jordkloden. Der er tid til at handle, og det kan sagtens starte i det små; som at skifte diverse produkter ud i hjemmet, til mere miljøvenlige udgaver. For heldigvis er der tilpas meget fokus på det aktuelt, så der stort set findes et bedre og grønnere alternativ til det mest derude et sted.

Køb miljøvenlige produkter online

Cleanshoppen er en dansk webshop, der forhandler en masse miljøvenlige varer. Du kan få alt inden for rengøring, og det er netop et område, vi aktivt skal sætte ind på, for at vende den negative udvikling. Sæber, shampoo, rengøringsmidler og meget andet indeholder mange giftige og dårlige indholdsstoffer, vi skyller direkte ud med kloaken, der havner i havet og i værste fald i grundvandet. Det er en ærgerlig ude-af-øje-ude-af-sind mentalitet, og derfor er det yderst positivt, når forbrugeren selv formår at foretage tiltag og ændringer i livet, der tilgodeser klimaet og miljøet.

Aftørringspapir

Aftørringspapir anvendes af mange i utroligt mange forskellige sammenhænge. Mest kendt er naturligvis toiletpapir og køkkenrulle. Og det er noget, vi flittigt bruger. Det er gode eksempler på noget, vi også bare smider ud enten i toilettet og skyller ud, eller i skraldespanden, som bliver smidt til storeskrald. Det er enormt abstrakt egentlig at forhold sig til, hvor det bliver af, og når vi ikke længere kan se det, har det ikke så meget med os at gøre længere. Derfor er det uhyre vigtigt at købe noget, der er langt mere miljøvenligt.

Personlig pleje

Personlig pleje dækker over et stort område. På Cleanshoppen kan du købe hånd- og hudcreme, hånddesinfektion, håndrens, hånd- og kropssæbe samt mundhygiejne. Alle tingene er noget, du kan købe langt mere miljøvenligt. Du kan også tænke, at når du vælger de sundere udgaver uden skadelige indholdsstoffer, gør du også din hud en tjeneste. Den har heller ikke godt af at blive udsat for skadelige stoffer. Og så er det faktisk to fluer med et smæk.

Rengøringsmidler

Og så er der rengøring. Du kender alt til den dejlige og velkendte duft af rengøringsmidler. Frisk, sprittet og blomstret. Men alle duftene er syntetiske og kunstige og i princippet fuldstændigt unødvendige. De er tilsat for at skabe en ekstra illusion af, at dit hjem er voldsomt rent med alle de dejlige dufte. I virkeligheden indånder du kemikalier. Gå efter miljøvenlige rengøringsmidler, der er langt bedre for både miljøet, dit hjem og, ikke mindst, dig selv.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark