Troværdigt gulvfirma som du kan stole på!

//

Min hustru og jeg bor i et skønt rækkehus, som vi har boet i siden vi blev gift, hvilket snart er 25 år siden. Med tiden har vi renoveret huset, men der er en ting, som vi aldrig har gjort noget ved. Det er gulvene. Jeg har altid syntes, at de var så smukke, de oprindelige sildebensparketgulve, og derfor er det aldrig faldet mig ind, at de kunne blive smukkere end de var. Men i kender måske godt det med, at når man ser på noget hver dag, så tænker man ikke så meget over dets slid, og måske bliver man en smule blind for det. Det er i hvert fald tilfældet her. Vores unger er fløjet fra reden og en dag kom vores ældste hjem til middag. Vi sad og nød en dejlig middag og catchede op på alt det, som man misser, når de ikke længere bor hjemme. I den forbindelse sagde han pludselig, har i aldrig overvejet at få ordnet gulvet? Min første tanke var, du må da være vanvittig, vi har de smukkeste gulve. Men så viste han mig et før og efter billede fra en af hans kammeraters nye lejlighed, som også har sildebensparketgulv, og jeg kunne godt se på efter billedet, at det faktisk var endnu flottere end vores, og da jeg kiggede ned på det igen, så jeg pludselig, hvor slidt det var. 

Han fortalte mig, at de havde brugt https://www.ncgulve.dk, og jeg gik straks på opdagelse på deres hjemmeside. Og inden jeg havde set mig om, havde jeg booket tid til et uforpligtende tilbud. De kom ud og så vores gulve, og de kunne jo sagtens se, at der ikke var gjort noget ved dem i 25 år, og derfor blev vi enige om, at gulvet skulle afhøvles først og derefter slibes. På den måde ville vi opnå bedste resultat. Derefter valgte vi en lysere og mat efterbehandling, som giver gulvet et mindre gulligt look end vi oprindeligt havde. De har netop færdiggjort opgaven, og jeg må sige, at jeg er meget imponeret. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at det kunne gøre så meget ved udtrykket i hele vores hus.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark