Webshop gør det nemt at finde bæredygtige produkter til børn

//

Feriesæsonen nærmer sig, og det er tid for forældre til at finde de perfekte gaver. Men hvad sker der, når du ønsker at købe en gave, der holder? En af de bedste ting, vi kan gøre som forældre, er at sørge for at købe produkter, der er bæredygtige og miljøvenlige. Denne artikel vil hjælpe dig til at, at identificere legetøj, der er mere miljøvenligt, og giver tips til, hvor du kan købe det!

Hvad er bæredygtigt legetøj?

Bæredygtigt legetøj er legetøj, der er fremstillet af materialer, som ikke indeholder farlige stoffer som bly og phthalater. Derudover skal bæredygtigt legetøj også være sikkert for dit barns sundhed! Producenter af bæredygtigt legetøj sikrer sikkerheden ved at bruge råmaterialer af høj kvalitet og sikre en god finish på alle overflader.Hvordan kan du vide, om legetøjet er bæredygtigt?

Mærket på et produkt fortæller dig, om det er fremstillet af børnesikre materialer. Du kan tjekke tre steder efter dette mærke: på bunden af genstanden, i brugsanvisningen og/eller på din kvittering. For at være sikker på, at alt legetøj er sikkert, er det vigtigt, at du følger brugsanvisningen.

Hvor kan jeg købe bæredygtigt legetøj?

Hos Topbaby har vi et bredt udvalg af bæredygtigt legetøj at vælge imellem! Så det bliver simpelthen ikke nemmere, at købe legetøj over nettet, som også er bæredygtigt. På nettet er det nemlig super nemt og ligetil, at købe bæredygtige produkter, legetøj, tøj, møbler, Interiør og meget andet.

Bæredygtigt legetøj er de bedste gaver, du kan give til børn, fordi det ikke kun holder længe, men også hjælper dem med at beskytte dem mod unødig udsættelse for giftstoffer og kemikalier. Feriesæsonen nærmer sig hurtigt, så hvis du vil være sikker på, at det, du køber til dine børn, vil gøre dem godt, så bør du helt sikkert gå ind og tjekke udvalget af bæredygtigt legetøj ud i dag.

Topbaby er iøvrigt en webshop, som tilbyder et bredt sortiment til både børn og mødre. Deres koncept er klokkeklart, nemlig at de fokuserer på kvalitet og bæredygtighed. Så uanet

Undgå plastiklegetøj

Undgå legetøj af plastik eller legetøj, der indeholder kemikalier som bly eller phthalater. Plastik går også meget hurtigt i stykker, og er generelt mindre holdbart end bæredygtige materialer. Vi skal helst helt væk fra plastik, da plastik bestemt ikke er miljøvenligt. Det kræver meget energi at producere, og så har det en lav holdbarhed, så det er en ondt ring, som kører uafbrudt. Det er verdens klima begyndt at mærke til på grund af den forhøjet CO2 udslip.

Så hvis du vil gøre dig selv, din pengepung, klimaet, og ikke mindst din barn, en tjeneste, så bør du droppe al legetøjet af plastik, og fremadrettet gå efter bæredygtigt materiale.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark