3 grunde til at drikke mindre alkohol

//

Er du glad for at drikke alkohol, kan det være, at du skal overveje at drikke en smule mindre fremover. Her kommer der i hvert fald tre grunde til at drikke mindre alkohol.

Find ny flyverdragt i dag.

Alkohol feder

For det første kommer det nok ikke som den store overraskelse for dig, at alkohol har det med at sætte sig som kilo på sidebenene. Med andre ord feder det virkelig meget, og vil du gerne gå et slankere år i møde, kan det være en ide for dig at stoppe med at drikke alkohol.

Der er mange mennesker, der nemt vil kunne smide sig et par kilo, hvis de bare lod være med at drikke alkohol. Så vil du være slankere om livet, bør du drible uden om øl og spiritus.

Alkohol gør dig mere træt og inaktiv

Savner du mere energi og overskud i dit liv, kan det også være en god ide at stoppe med at drikke alkohol. Alkohol er med til at gøre dig meget mere træt og inaktiv, og det er klart, at du har svært ved at følge med i skolen eller at koncentrere dig på arbejdet, hvis du har haft en lang weekend med masser af alkohol.

Så vil du gerne have din energi tilbage, og vil du gerne føle dig ovenpå hele tiden, kan det være en god ide at skære ned på mængden af alkohol, du drikker.

Alkohol kan give depression

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at skære ned på mængden af alkohol, da det kan ende med at give dig en depression eller depressive tendenser. Der er mange, der har problemer med humørsvingninger og negative tanker på grund af alkohol. Er du en af dem, er det måske en god ide at overveje, om du skal fortsætte med at drikke lige så meget alkohol, som du gør i dag.

Har du alvorlige tegn på depression, anbefaler vi naturligvis, at du tager kontakt til egen læge eller en professionel behandler, så du kan få den rette behandling.

Køb flotte termobukser her.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark