Bæredygtig hobby til virksomhed

//

En dejlig tur i skoven kan være noget af det allerbedste for os. At komme i kontakt med træer, vandet og skovbunden kan virke afstressende og næsten som et fristed. Det kan være du altid har elsket naturen og en god skovtur i ny og næ, og lige pludselig vågner du en nat og har fundet på noget som du altid mangler på dine ture. Du hører din familie og venner ad om det også kan passe at de mangler dette på deres ture og ja, det gør de. Så nu er næste skridt at få startet en virksomhed og få dette produkt ud til alle dem der også nyder en tur i skoven ligesom dig. Men hvad gør du? 

 

Producering

Nu står du og skal til at finde ud af om du selv skal producere det eller du skal købe et færdig produceret produkt. Tænk over hvad dit produkt indeholder, og om det kan betale sig at købe et færdigproduceret produkt. For har du planer om at markedsføre dig som bæredygtig, så skal tungen sidde lige i munden her. Og kan du nikke ja til ovenstående historie, så burde der ikke være nogen tvivl om hvad du skal vælge, så længe at det er så sparsomt for naturen som muligt.

 

Lancering

Du har fundet vejen frem til dit færdige produkt og skal nu til næste skridt, nemlig at få dit produkt ud til forbrugere. Du skal altså have en webshop op og køre, og vil gerne have det lavet af professionelle. Det vil virke mest troværdigt for forbrugerne hvis siden man støder ind på fortæller om produktet, og hvad det kan gøre. Samtidig kan det være der også tænkes på at en procent del af overskuddet skal gå til en organisation som kæmper på naturens side. Det ville være fantastisk og du vil helt sikkert få succes. Samtidig vil du kunne sove godt om natten, velvidende omkring din hjælp igennem din virksomhed.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark