Bryd dit hoved med denne uendelige udfordring

//

Mange mennesker nyder at sidde i toget med en kryds og tværs i hånden, mens andre sætter pris på en gammeldags sudoku. Det er altså naturligt for mennesker, at vi søger interaktive aktiviteter, hvor vi sættes på en prøve med en sværhedsgrad, der trods alt tillader os på et tidspunkt at få succes.

Professorterning

Mangler du generelt underholdning med udfordringsværdi i din hverdag, når du eksempelvis befinder dig i et tog, en bus eller blot keder dig derhjemme og ikke ved, hvad du skal give dig til? Da er en professorterning et forslag til, hvordan du kan aktivere din hjerne uden at give op på forhånd, fordi det er for svært. Du kan nemlig helt selv bestemme sværhedsgraden, når du køber en professorterning, fx fra https://mastercubestore.dk/.

Start på et almindeligt niveau

Den originale professorterning er den velkendte på 3×3. Den er det end ikke alle, der kan løse, uanset hvor mange kræfter de lægger i det. Derfor er det muligvis en smule for drastisk at kaste sig ud i en på eksempelvis 9×9 uden først at have prøvet den mest almindelige. En mindre end 3×3 kan derimod blive for let. Det er dermed et udmærket niveau at starte på, hvis du begynder med professorterningen på 3×3.

Firkantet eller andet?

Valg af professorterning afhænger ikke udelukkende af størrelsen af den. Det afhænger også af formen. De findes bl.a. i trekanter og dekagoner. Disse kan volde flere hovedpiner end den almindelige, firkantede professorterning og egner sig til dig, der er lykkedes med den regulære i forvejen og nu vil tage skridtet videre.

Læs guides

Uafhængigt af hvem du er, både køns- og aldersmæssigt, vil du med nærmest sikkerhed erfare, at det slet ikke er så nem en opgave at løse 3×3-professorterningen. Nogle sidder fast med denne professorterning i umindelige tider, og det vil man gerne undgå, fordi det kan bevirke, at man mister modet til at forsøge at løse de næste. Heldigvis er der lavet guides til, hvordan du løser denne professorterning. Derudover er der udviklet udførlige guides til at løse majoriteten af de andre også.

Forbedr dine tider

En dag vil du komme til et stadie, hvor du ikke længere synes, det er interessant blot at finde løsningen på dine professorterninger. Det kan tage lang tid at nå dertil. Er du på det punkt nu, er et forslag til at gøre dig passioneret omkring dine professorterninger igen at forsøge at forbedre dine tider for, hvor hurtigt du kan løse dem.

Du kan i begyndelsen koncentrere dig om at slå dine personlige rekorder. Når du gradvist forbedrer dine rekorder, vil du formentlig nå til at kunne måle dig med andre på et relativt højt niveau på et tidspunkt. Da vil du måske have en interesse for at blive bedre end dem. Vil du være meget ambitiøs, kan du endda stile efter at deltage i konkurrencer en dag. Du går i hvert fald glip af mere ved ikke at drømme, end du gør ved at drømme, selv uden succes.

Grøn omstillling

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark